3 hete folyamatosan edzek. Sőt, már előtte is megvolt a rendszeresség. Jó érzés, hogy ezt így sikerült hozni mostanában.
A héten is jól ment minden, főleg a kedvem az, ami már rég volt ennyire jó mint a napokban. Sokat mosolyogtam, pörgősen mentek az edzések, jó volt a hangulatom. Csináltattunk pólót, ezt nagy örömmel hordtuk mindketten, mert Zsolt nélkül az életünk nem lenne teljes…… 🙂
#kösz Zsolt 🙂
Zsolt az, aki megtanított arra, hogy erősnek lenni jó dolog, és hogy ha az ember odafigyel arra, hogy helyesen kivitelezett gyakorlatokat csináljon, akkor a folyamatos sikerélmények által folyamatosan erősödni és fejlődni fog testben, lélekben, mindenben. GARANTÁLTAN. 100% money back guarantee :)) De hisz pontosan ezért is fordultam én edzőhöz annak idején és nem véletlenül, hogy őt ajánlották nekem első körben.
Alakul a fekvenyomásom, a sok instrukciónak meg a nagy ismétlésszámoknak köszönhetően most már szerintem sokat javult, fejlődött a formám is.
Fejlődött a törzserőm, határozottan érzem. Abban továbbra is teljesen biztos vagyok és ezt továbbra is előszeretettel hangoztatom, hogy nincs olyan, hogy “elég erős” törzs 🙂 Mindig kell vele foglalkozni.
75 kg
Fejlődött az erőm, amit mit sem bizonyít jobban, hogy nagyon jól mentek a deadliftek szerdán az 5×5 -ös sorozatban. 75 kg-t mozgattam meg ennyiszer, ami elég jó teljesítmény, meg alapvetően nagy volumen is. Gyúrok arra, hogy soksoksok kilót fel tudjak emelni majd 🙂
Az egyik legnagyobb öröm az volt, hogy jól mentek a gainz guggolások (kis sorozatszám, nagy ismétlésszám) miután a deadliftes soksok kilót felemeltem.
Pénteken kivételesen reggeli edzést tartottunk. Az elején Zsolt mutatott gumiszalagos nyújtásokat csípőre, mostanában éreztem, hogy kicsit fájt itt-ott, ezért is kértem. Emellett kértem tőle egy új bemelegítési rutint is, nem árt a frissítés ebben sem.
Aztán guggoláskor véletlenül meghúzódott a belső combom az egyik bemelegítő szériában, így egy munkaszériára azért még rápróbáltam 62,5 kg-val, ami még ment is, de a többit már nem erőltettem, nagyon megfájdult a lábam, kicsit még sántikáltam is utána. A hétvégén aztán a hévízi gyógyvízben pihentettem a tagjaimat, remélem a jövő hétre már rendben leszek (a húzódást már szinte nem is érzem). Sajnáltam a dolgot, de kivételesen semmi lelki bizbaszt meg mindenféle magasabb/mögöttes értelmet nem kerestem a hátterében, egyszerűen csak baleset történt, ennyi.
A héten még rádobott a jókedvemre az, hogy kettes fokozatba kapcsoltunk a több mint egy hónapja folytatott diétát illetően. Ez persze további kalória (szénhidrát) megvonást takar 🙂 Remélem nem fog az erőm rovására menni, ehhez elsősorban okosan kell majd csinálni. Az első 2 nap után, ami még kicsit szenvedős volt, de persze nagyon igyekvős, a harmadik-negyedik napra már teljesen jól belejöttem a frissített rendszerbe.
Ennyi vizet korábban képtelen voltam meginni, mint amennyit Zsolt előírt, de most ebben is következetes voltam és meg is volt minden egyes nap az előírt mennyiség. Hétvégére a diétámnak közbejött a hévízi wellnessezés, de igyekeztem egy egészséges egyensúlyt találni a között, hogy jól is érezzem magam, meg a diétát is valamelyest tartsam. Vasárnap ebédtől pedig már vissza is álltam az előírt rendszerre. 
I’m moving in the right direction 🙂



0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder