Joghurtos padlizsán medvehagymával

Gyanítom se szeri se száma a medvehagymás posztoknak, és így van ez jól, mert VÉGRE! eljött a medvehagyma szezonja, azaz itt a tavasz! Átállítottuk az órát, személy szerint elég szenvedősre is sikerült a hétfő reggelem emiatt, hiszen hiába mutatott 6-ot a “vekker”, az még csak 5 volt valójában! Ez a része nem olyan pozitív, meg hát megint sötétebb is van reggel, amit én nem szeretek annyira, az viszont, hogy munkából hazafelé még fél 7-kor is Bővebben……

Szerző: Anna | Közzétéve: , telt el a közzététel óta

Tonhal fasírt paradicsomos mártogatóval

Tegnapi gyors vacsorának (tévénézés mellé hihi:) ) tonhalfasírtot készítettem paradicsomszósszal. Elkészítési idő: 25 perc. A paradicsom szószhoz a DM-ben kapható Alnatura bio darabolt paradicsom konzervet használtam, mindenkinek csak ajánlani tudom, az eredmény önmagáért beszélt!Először is a paradicsomszószt kezdtem elkészíteni: a konzerv tartalmát egy lábosba öntöttem és kis-közepes lángon melegíteni kezdtem. Ízesítettem sóval, cukorral, borssal és frissen tépett bazsalikom levelekkel. Amíg a fasírtot megcsináltam, szépen be is sűrűsödött, így egyéb sűrítőanyagot nem igényelt, közben néhányszor megkevergettem/kóstolgattam.A Bővebben……

Szerző: Anna | Közzétéve: , telt el a közzététel óta

Spenótos-juhtúrós gnocchi

Mindig meglepődök azon, hogy “csupán” fél kg spenót MENNYIRE soknak néz ki 😀 Aztán persze ha főzünk vele, egész kicsire esik össze a hatalmas adag. A Bosnyák téri piacon vettem spenótot szombaton, a hét folyamán fokozatosan fogyasztjuk el.Tegnap spenótos-juhtúrós gnocchi készült itthon, eredetileg 2 személyre, gyakorlatilag kb. 4-6 személyes lett……. 😀 úgyhogy 2 napig ezt fogjuk enni, élvezettel! mert olyan finom lett 🙂 A gnoccihoz: krumpli, 1 tojás, liszt6 szem krumplit héjában megfőztem, majd hagytam Bővebben……

Szerző: Anna | Közzétéve: , telt el a közzététel óta

A weboldal további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Bővebb információért ugrás az adatvédelmi tájékoztatóhoz

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close