Érezted már, hogy szeretnéd azt az életet élni, ami a szívedből jövő hangot követi és önazonos? Gondoltál már arra, hogy milyen lenne, ha ez könnyen menne?

Coach-ként ebben tudlak támogatni. Melletted leszek, hogy segítsek megtalálni a számodra legjobb utat és a legjobb eszközöket, amik végig kísérhetnek életed során és segítenek téged a kiteljesedésben. Legyen szó az énidőd megteremtéséről, a missziód megtalálásáról vagy éppen életmódváltásról.

Itt vagyok, hogy segíthessek neked.

Az általam alkalmazott coaching eszközök (TA, NLP, kártyák, ICF módszertan, EFT) hatékonyan segítenek a belső fókuszt megteremteni számodra nemcsak a közös munkánk során, hanem az életed egészében is.

Hogy végre azt az életet élhesd, ami a belső éneddel, az értékeiddel azonos.

Fejlődni hívlak – éld azt az életet, ami igazán belőled indul ki!

Az alábbi formában tudlak jelenleg támogatni:

Az egyéni coaching ülés ára bruttó 20.000 Ft/alkalom

1 alkalom hossza kb. 60 perc, maximum 90.

Üléseinket időzíthetjük reggelre, ebéd utánra vagy akár az esti órákra is. Szerencsés, ha van egy fix időpontunk minden héten vagy kéthétben.

Hosszú távú együttműködés esetén egyedi ajánlattal várlak:

6 alkalmas, 3 hónapra szóló coaching csomag bruttó 114.000 Ft vagy 3×39.000 Ft, ha részletekben szeretnéd fizetni.

10 alkalmas, 5 hónapra szóló coaching csomag bruttó 175.000 Ft vagy 4×45.000 Ft, ha 4 részletben szeretnéd fizetni.

Fizetés: személyes egyeztetésünk után, díjbekérő kiállítását követően, kizárólag előre utalással.

Miért jó, ha több hónapon keresztül együtt dolgozhatunk?

A szolgáltatásom teljes mértékben rád szabott és azt célozza, hogy az egyéni igényeidet, helyzetedet figyelembe véve segíthessen előre jutni a céljaidért, álmaidért.

A hosszú távú elköteleződést magamra nézve is fontosnak érzem. Akkor tudom a legjobb támogatást adni számodra, ha elég időt tudunk együtt a folyamatban tölteni. A közös munka révén tud épülni kettőnk között a kapcsolat, és erősödni a bizalom. Miért fontos ez?

Azért, mert a közös munkánk legfőbb építőköve a bizalom. De én nem a barátod leszek, hanem valami egész más: a legfőbb támogatód. Aki mer veled őszinte lenni, akinek az a fontos, hogy te jól legyél és haladj a céljaidért és aki együttérzéssel áll hozzád a nehéz időszakokban is.

Nem csupán beszélgetni fogunk. A fejlődésre hívó szemlélet, az értő figyelem és az előrevivő támogatás olyan erővel ruház majd fel, ami meghozza a szívedbe a bátorságot, hogy megtedd a legfontosabb lépéseket az álmaidért. A rendszeres, bátor cselekvés pedig építi az önbizalmad.

Az empátiával teli odafigyelés és a biztonságos közeg, amit a kettőnk kapcsolata megteremt, segít magasabb szintre emelni az önbecsülésedet is.

Ügyfeleim mondták

coaching

Szeretnél megbizonyosodni róla, hogy érdemes belevágnod?

Teljesen természetes, ha még mindig gondolkozol azon, hogy megéri-e ennyi pénzt magadba fektetni. Vajon tényleg ez fog segíteni, hogy végre változtatni tudj? Megértelek, mert én is voltam ebben a helyzetben. Szeretnélek segíteni a döntésben, ezért hívlak meg egy beszélgetésre.

Amennyiben készen állsz az első lépések megtételére, lépj velem kapcsolatba, hogy időpontot egyeztessünk egy bő 30 perces beszélgetésre.

Szeretném, hogy megnézhesd és megérezhesd, vajon működik-e a kémia kettőnk között és rám tudod-e bízni magad ebben a folyamatban. Bemutatom neked, hogy milyen út vár rád és hova juthatsz el, ha támogathatlak, és válaszolok a kérdéseidre is, legyen szó az adminisztratív vagy a tartalmi részletekről egyaránt.

A részletek megbeszéléséhez és időpontegyeztetéshez küldj egy e-mailt az anna@nemesnagyanna.hu címre nekem.

Megkeresésedre 24 órán belül visszajelzek.

Remélem hamarosan találkozunk!

Életre edzelek!

Anna