Nemes-Nagy Anna
Nemes-Nagy Anna, coach

Hiszek abban, hogy az életünk lehet boldog és teljes.

Hiszek abban, hogy a saját szívünk hangját követő élet nem leányálom, hanem igenis megteremthető valóság.

Hiszek abban, hogy az életünket élhetjük úgy, hogy abban azok az értékek kapnak helyet, amit mi magunk fontosnak tartunk. Számomra ez a család, a segítő szakma, az empatikus és támogató emberi kapcsolatok és a könnyedség. Legfőképpen pedig a lelki és érzelmi biztonság.

Hiszek abban, hogy kényszerű kompromomisszumok és áldozati szerep helyett lehetünk mi magunk az életünk irányítói és döntéshozói.

Ebben a hitemben megerősödve tanultam 2015-ben life coach-nak azért, hogy a boldog és kiteljesedést adó élet útjára másoknak is segíthessek rálépni.

Blogot írok 2012 óta, mert az írás terápia, nem csak az én lelkemnek, hanem az olvasóimnak is. Hiszek abban, hogy minden egyes egyéni tanulás, amit megosztunk egymással, hozzájárul ahhoz, hogy a világunk egy jobb hely legyen.

Hiszek abban, hogy az önismeretünket mélyítve és a testünkre figyelve életreszóló tudást kapunk magunkról és az életünkről.

Abban támogatlak, hogy te is ráléphess arra az útra, ami a saját szíved hangjával azonos. Amiben megtapasztalhatod, hogy az életed feletti felelősségvállalásnak milyen hatalmas teremtő ereje van.

Támogatlak abban is, hogy kialakíthasd azt az eszköztárat, amit ezen az úton életed végéig használhatsz.

Hiszek abban, hogy te is főszereplő lehetsz a saját életed filmjében. Vagy rendező. Vagy producer. Én coach-ként abban segítek, hogy felfedezd a saját helyed a világban és be is tudd ezt a szerepet tölteni.

Hiszek abban, hogy az úton járni a siker maga.

Legyen szó életmódváltásról, szülővé válásról, vállalkozóvá válásról vagy helytállásról a sodró életben.