Érezted már, hogy szeretnéd azt az életet élni, ami a szívedből jövő hangot követi? Gondoltál már arra, hogy milyen lenne, ha ez könnyen menne?

Coach-ként ebben tudlak támogatni. Melletted leszek, hogy segítsek megtalálni a számodra legjobb utat és a legjobb eszközöket, amik végig kísérhetnek életed során és segítenek téged a kiteljesedésben. Legyen szó az énidőd megteremtéséről, a missziód megtalálásáról vagy éppen életmódváltásról.

Itt vagyok, hogy segíthessek neked.

Az általam alkalmazott coaching eszközök (TA, NLP, kártyák, ICF módszertan, EFT) hatékonyan segítenek a belső fókuszt megteremteni számodra nemcsak a közös munkánk során, hanem az életed egészében is.

Hogy végre azt az életet élhesd és éltesd, ami a belső éneddel, az értékeiddel azonos.

Nemes-Nagy Anna coach

Fejlődni hívlak – éld azt az életet, aki te vagy!

Az alábbi formában tudlak jelenleg támogatni:

Az egyéni coaching ülés ára bruttó 20.000 Ft/alkalom

1 alkalom hossza kb. 60 perc, maximum 90.

Üléseinket időzíthetjük reggelre, ebéd utánra vagy akár az esti órákra is. Szerencsés, ha van egy fix időpontunk minden héten vagy kéthétben.

Hosszú távú együttműködés esetén egyedi ajánlattal várlak.

Miben kapsz segítséget?

A közös folyamat, amiben mindketten elköteleződünk, teljes mértékben rád szabott és azt célozza, hogy az egyéni igényeidet, helyzetedet figyelembe véve segíthessen előre jutni a céljaidért, álmaidért.

A hosszú távú elköteleződést magamra nézve is fontosnak érzem. Akkor tudom a legjobb támogatást adni számodra, ha elég időt tudunk együtt a folyamatban tölteni. A közös munka révén tud épülni kettőnk között a kapcsolat, és erősödni a bizalom. Miért fontos ez?

Azért, mert a közös munkánk legfőbb építőköve a bizalom és az ebből fakadó őszinteség. De én nem a barátod leszek, hanem valami egész más: a legfőbb támogatód. Aki mer veled őszinte lenni, akinek az a fontos, hogy te jól legyél és haladj a céljaidért és aki együttérzéssel áll hozzád a nehéz időszakokban is.

Nem csupán beszélgetni fogunk. A fejlődésre hívó szemlélet, az értő figyelem és az előrevivő támogatás olyan erővel ruház majd fel, ami meghozza a szívedbe a bátorságot, hogy meg is tedd a legfontosabb lépéseket az álmaidért. A rendszeres, bátor cselekvés pedig új szintre emeli majd az önbizalmad.

Az empátiával teli odafigyelés és a biztonságos közeg, amit a kettőnk kapcsolata megteremt, segít magasabb szintre emelni az önbecsülésedet is.

Ügyfeleim mondták

coaching

Szeretnél megbizonyosodni róla, hogy érdemes belevágnod?

Amennyiben készen állsz az első lépések megtételére, lépj velem kapcsolatba, hogy időpontot egyeztessünk egy 30 perces beszélgetésre.

Foglalj magadnak közvetlenül időpontot itt

Szeretném, hogy megnézhesd és megérezhesd, vajon működik-e a kémia kettőnk között és rám tudod-e bízni magad ebben a folyamatban. Bemutatom neked, hogy milyen út vár rád és hova juthatsz el, ha támogathatlak, és válaszolok a kérdéseidre is, valamint megbeszéljük az együttműködésünk részleteit is, ha mindketten úgy érezzük.

Vannak bennek kérdések? Küldj egy e-mailt az anna@nemesnagyanna.hu címre nekem, hogy segíthessek megválaszolni őket! Megkeresésedre 24 órán belül visszajelzek.

Remélem hamarosan találkozunk!

Életre edzelek!

Anna

Nemes-Nagy Anna coach
Nemes-Nagy Anna coach