Szeretnéd újra látni és éltetni azt a nőt, akit most elveszettnek hiszel?

Jó, hogy itt vagy. Tőlem segítséget kaphatsz abban, hogy az anyaság 0-24-es szolgálata által háttérbe szorított régi önmagad újra ragyogni tudjon.

Szeretnéd, hogy jusson végre idő magadra is?  8 részes, ajándék videókurzussal segítelek. Mi az az énidő pontosan? Lehet ezt jól csinálni? Jobban csinálni? Mi a te énidőd? Milyen technikákkal segítheted magad egyensúlyt találni? Mi van, ha te dolgozni szeretnél az énidődben? Muszáj-e sportolni?

#ÉNIDŐTEREMTŐ videókurzus 

MERT A TE HELYED IS OTT VAN A TO-DO LISTÁD ÉLÉN.

Nemes-Nagy Anna coach

Nemes-Nagy Anna vagyok, coach és 3 gyermek anyukája.

Szoktam mondani, hogy igen, én vagyok az az édesanya, akinek 12 hónappal a kisfia után ikerlányai születtek. (Jól olvastad!) Ez a gyors tempójú nagycsaládossá válás pedig minden lehetséges szinten próbára tett és megedzett engem, és persze edz a mai napig is.

Bár jómagam egy bimbódzó életút-váltás közepén váltam édesanyává 2016-ban, a gyerekek mellett meg tudtam teremteni azokat a körülményeket számomra, hogy közel 5 évvel később azt mondhassam: nemcsak édesanya vagyok, hanem egy hasonló helyzetben lévő édesanyákat támogató coach és a magam mércéjével sikeres vállalkozónő. Hálás vagyok, hogy a kitartásom, a magamért meghozott döntéseim, a szüntelen tanulásvágyam segítettek azt az életet megteremteni számomra, amit jelenleg élek.

Tudom, hogy nincs lehetetlen, és ezért szeretnék segíteni.

Tudom milyen a krónikus fáradtság. A szüntelen zsivaly. A visítás. Az ordító magány. A magányos anyai sírás után letörölt könnyek, és a gyerekünkhöz való szeretetteljes odafordulás. A mindent szétfeszítő düh. Az örökös érzelmi hullámvasút – akár perceken belül.

Nem kell szépíteni: szülőnek lenni kemény lelki munka. Éppen ezért fontos, hogy rendbe tegyük magunkat. Segítsük magunkat minden lehetséges eszközzel, amit csak meg tudunk teremteni. Megtanuljuk azt mondani: én is fontos vagyok! Aztán megtanuljuk ezt képviselni a családunk felé, a házastársunk felé, a gyerekeinknek is megmutatva. Hogy ők már úgy nőhessenek fel, hogy ott van előttük a minta: “a saját jóllétem is fontos”.

Dolgozz velem!

Szeretném kipróbálni!
Szeretnék elköteleződni!
Azonnali és mélyre ható változást szeretnék!

Akik már megtapasztalták

Ha te sem tudod már követni a közösségi média által ránk zúdított információ-rengeteget, akkor iratkozz fel a hírlevelemre! Közvetlenül a postaládádba, havonta 1-2 alkalommal, személyes hangnemben. Mintha egy barátod írna neked.