Ragyogj újra, anya!

Itt segítséget kaphatsz, hogy az anyaság 0-24-es szolgálata által háttérbe szorított régi önmagad újra ragyogni tudjon.


Nemes-Nagy Anna

Nemes-Nagy Anna vagyok, life coach és funkcionális mozgástréner. Sokkal jobban is szeretem az életre edző nevet használni magamra, mert számomra ez az, ami a filozófiámat, az élethez és az ügyfeleimhez való hozzáállásomat is egyesíti. Test és lélek – bárhonnan is indulsz a fejlődésed útján, végül a legjobb helyre jutsz: a valódibb önmagadhoz, ami újra ragyogni tud.

Az anyaság a legnagyobb és legmélyebb önismereti út, amiben valaha részed lehet.

Három, kis korkülönbséggel született kisgyermek anyukájaként pontosan ismerem azokat a helyzeteket, amik egy édesanya önbizalmát, önbecsülését és önismeretét is kikezdik.

Segítséget keresel ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb lehess? Nálam jó helyen jársz. Coach-ként és edzőként is tudlak ebben téged segíteni.


Az énidő nem bullshit, ha intelligensen csinálod.

Az énidő nem egy üres frázis.

Teremtő erejű, mindent áfogó koncepció, ahol megragadhatod mindazt, ami számodra fontos.

A jól megélt énidő által ismeretet nyerhetsz magadról. Azt, hogy miként hozol döntéseket az énidődről anyaként – olyan tudással, önbizalommal ruház fel, amelyet életed minden területén kamatoztatni tudsz.

Bár önbizalom, önismeret és önbecsülés egyenrangúan fontos dolgok, mégis, külön kiemelem: az énidőd megteremtése saját magad számára az önszeretet egyik legszebb és legfontosabb kifejeződési formája.


Belefáradtál már, hogy 100%-ban csak édesanyaként működsz minden egyes nap?

Itt az ideje, hogy énidőt teremts magadnak és visszavedd a kontrollt a kezedbe!

Iratkozz fel erre az ingyenes videókurzusra és kezdd el megteremteni magad számára a teret és az időt a fejlődéshez.

énidő

A tested és a lelked együtt erősödhet.

Nemes-Nagy Anna, coach
Nemes-Nagy Anna, coach

Így tudok neked segíteni

LÉLEK

Egyéni konzultációk

Life coaching folyamatok

Életmódváltás támogatása coaching eszközökkel

TEST

Személyi edzés

Életmód tanácsadás

Bárhonnan is indulsz a fejlődésed útján, az eredmény egy magabiztosabb, önmagát jobban ismerő és önmagát megbecsülő édesanya lesz.

Fejlődni hívlak.


Egyedül érzed magad az anyaságban vagy az egészséges életmóddal kapcsolatos elhatározásaidban? Nem kell, hogy így legyen!

Csatlakozz az Életre edzünk! közösség Facebook csoportjához, ahol már több mint 100 csodaklassz nő gyűlt össze azért, mert mindannyian egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életre vágynak!


Böngéssz a blogbejegyzések között!

boldogság coach coaching deadlift diéta edzés egyensúly egészség egészséges életmód empowerment erő erőemelés fejlődés fekvenyomás felhúzás fitt fogyás guggolás gyorsak hashimoto hfsw húzódzkodás manoka motiváció paleo pihenés powerbuilder power builder power building recept siker sikeres fogyás személyes TGU túró várandósság édesek élet életmód életmódváltás étkezés étkezési rendszer önbizalom önismeret örömbódottág

Unod már a Facebookot görgetni? Iratkozz fel a hírlevelemre!