Ezzel az ajándék kurzussal segítséget kaphatsz ebben!

Mivel töltenéd legszívesebben a következő szabad órád?

Mivel töltenéd az első szabad napot, amikor azt csinálsz, ami csak neked jól esik?

Vajon milyen érzés lesz az első hétvége, amit gondtalanul tölthetsz? Wellnesselni mész vagy elvonulsz a természetben, távol a város zajától?

Ha esetleg azt gondolod most, hogy “áh, ugyan, erre semmi esély, nincs értelme ezzel foglalkoznom”, akkor kérlek még maradj egy kicsit és olvass tovább.

Az ingyenes #énidőteremtő online kurzust azért hoztam neked, hogy meglásd: a változást a saját életedben apró lépésekkel meg tudod teremteni.

NÉZZ BELE ITT

A saját énidőd megteremthető.

A saját életedben lehetsz te az első a prioritási és to-do listádon.

Tarts velem és segítek, hogy elindulj az úton.

Segítek, hogy eljuthass oda, ahova csak szeretnél.

Melletted állok, amikor felfedezed a benned rejtőző erőt és bátorságot, hogy újfajta prioritások mentén is meghozhasd a mindennapijaidat alakító legfontosabb döntéseket.

Segítek, hogy megteremthesd a saját énidő-rutinodat.

Eszköztárat és tervet készítünk, hogy ha borul az egyensúly, könnyen visszatalálj a bevált rutinjaidhoz.

Melletted állok, hogy ne legyél egyedül ezzel a sok feladattal.

A kurzus átmenetileg szünetel, mégpedig azért, mert hamarosan megújult formában érhető majd el! Ha szeretnél elsőként értesítést kapni róla, akkor iratkozz fel itt a várólistára:

A feliratkozással együtt a továbbiakban a hírlevelemet is megkapod majd. Havonta 1-2 e-mailt küldök, mert én sem szeretem a spamet.A sikeres feliratkozást követően automatikusan küldjük az e-mailt. Amennyiben problémát tapasztalsz, vedd fel velem a kapcsolatot: anna@nemesnagyanna.hu


énidő