Életre edzelek!

Bizonyára feltűnt nektek, hogy mostanában egyre többször használtam ezt a szlogent. Mostantól pedig az oldal neve is tükrözi azt az irányt, amit képviselni szeretnék, remélem velem tartotok!

Miért pont most? Miért pont “életre edzelek”?

Tudjátok, hogy coach vagyok. Balance coach. Life coach.

De mi a fene az a coach?

Igazából mindenki coach már, de közben a többség csak hebeg-habog, ha arról van szó, hogy pontosan meg kéne fogalmazni, mivel is foglalkozik egy life coach.

Én megtaláltam rá a választ: az életre edzelek!

Igen, erről szól számomra a coaching! Hisz a szó maga is edzőt jelent… Az életre edzőt!

Ez vagyok én, életre edző, mert ez az, amit csinálok.

Nemcsak beszélek róla, nemcsak az elméletet ismerem. Életre edzelek!

Ezt képviseli számomra ez az új szlogen.

Pá-pá “Don’t worry, lift heavy” ?

Igen, egy kicsit háttérbe húzódik ez a szlogen. Ami a szerelemgyerekem.

Élénken él bennem annak a pillanatnak az emléke, amikor belém hasított a felismerés: don’t worry, lift heavy! “Igen! Ez az, ami a legjobban tükrözi az életemet” Ez így is volt sokáig.

De az elmúlt évek tengernyi változást hoztak. A “Don’t worry, lift heavy” pedig végig mellettem állt, tudtam belőle meríteni. Megküzdeni a nehézségekkel, a feladatokkal, amik intenzíven jöttek sorra egymás után. Válás, munkahelyváltás, új párkapcsolat, Hashimotoval szembesülés, majd első gyerek, végül az ikrek, az ő születésük körüli trauma, a családdá válás, a mindennapjaink…

Don’t worry!

A februári hírlevelemben írtam meg először, hogy úgy érzem, ideje letenni fókuszból a nehézségekkel való megküzdést és a “don’t worry”-re koncentrálni inkább. Meg tudok küzdeni a nehézségekkel, nem kell senkinek sem bizonyítanom!

De mindez nem elég!

Eljött az idő, hogy rátok koncentráljak és arra, hogy nektek tudjam átadni mindazt, amit én megtanultam, hogy ebből ti is profitáljatok és erősebb, boldogabb emberekké válhassatok. Ahogyan én is egy erős és boldog ember lettem, egy határozott megküzdési stratégiával és egy stabil értékrenddel. Azért ajánlom ezt az utat nektek is, mert én már megtapasztaltam, hogy így érdemes élni.

Válj erősebbé és boldogabb leszel!

Coach & coach

A történet pedig itt nem áll meg, mert a coachingot a nyáron ki fogom egészíteni (személyi) edzői tudással is, amiben nem más, mint a Thor Gym képzése lesz a szövetségesem! 🙂

Életre edzelek!

Életre edzelek! Coach és személyi edző 2in1

Ősztől tehát edzőként, a testi/fizikai síkon is segíteni tudok erősebbé válni nektek, mellette pedig megkaphatjátok azt a lelki támogatást és azt a szellemi tartalmat, ami a kettőt egy igazán egyedülálló egésszé varázsolja.

Így egyesül nálam az Életre edzelek! szlogenben a life coaching és a testedzés egy egyedülálló párossá.

Nektek, értetek.

<3

Életre edzelek!

“Az életre edzelek!” – Jelentkezz: anna@dontworryliftheavy.hu bővebb infók itt