Nemes-Nagy Anna vagyok.

Hiszek abban, hogy az életünk lehet boldog és teljes.

Hiszek abban, hogy a saját szívünk hangját követő élet nem leányálom, hanem igenis megteremthető valóság.

Hiszek abban, hogy az életünket élhetjük úgy, hogy abban azok az értékek kapnak helyet, amit mi magunk fontosnak tartunk. Számomra ez a család, a segítő szakma, az empatikus és támogató emberi kapcsolatok és a könnyedség. Legfőképpen pedig a lelki és érzelmi biztonság.

Hiszek abban, hogy kényszerű kompromomisszumok és áldozati szerep helyett lehetünk mi magunk az életünk irányítói és döntéshozói.

Ebben a hitemben megerősödve tanultam 2015-ben life coach-nak azért, hogy a boldog és kiteljesedést adó élet útjára másoknak is segíthessek rálépni.

Blogot írok 2012 óta, mert az írás terápia, nem csak az én lelkemnek, hanem az olvasóimnak is. Hiszek abban, hogy minden egyes egyéni tanulás, amit megosztunk egymással, hozzájárul ahhoz, hogy a világunk egy jobb hely legyen.

Hiszek abban, hogy az önismeretünket mélyítve és a testünkre figyelve életreszóló tudást kapunk magunkról és az életünkről.

Abban támogatlak, hogy te is ráléphess arra az útra, ami a saját szíved hangjával azonos. Amiben megtapasztalhatod, hogy az életed feletti felelősségvállalásnak milyen hatalmas teremtő ereje van.

Támogatlak abban is, hogy kialakíthasd azt az eszköztárat, amit ezen az úton életed végéig használhatsz.

Hiszek abban, hogy te is főszereplő lehetsz a saját életed filmjében. Vagy rendező. Vagy producer. Én coach-ként abban segítek, hogy felfedezd a saját helyed a világban és be is tudd ezt a szerepet tölteni.

Hiszek abban, hogy az úton járni a siker maga.

Legyen szó életmódváltásról, szülővé válásról, vállalkozóvá válásról vagy helytállásról a sodró életben.

Íme egy bemutatkozó videóm:

Az én történetem

Az életmódváltásom volt az első tanítómesterem. Őszintén elkezdtem hinni abban, hogy a testi és a lelki munka együtt fantasztikus eszköztárat adhat a kezünkbe. Az életmódváltásból fakadó gyökeres változások életem minden területét áthatották.

Saját történetem motivált arra, hogy 8 éves projektmenedzseri pálya után, a támogató szakmák felé vigyem tovább az utam. Ezért tanultam life coach-nak 2015-ben. Az általam használt módszertan a Lemma coaching eszköztárra épül.

Szoktam mondani, hogy “igen, én vagyok az az anya, akinek 12 hónappal az első gyereke születése után ikrei születtek” (igen, jól olvastad :D), és ez az élethelyzet rengeteg kihívással szembesített.

Ugyanakkor hiszek abban, hogy a gyerekeink megszületésével nem ér véget a saját életünk, hanem csak új fejezet indul. Engem például vitt tovább az utamon, hogy száraz és sablonos pályázati anyagok helyett élethelyzetekkel, vágyakkal, törekvésekkel, bátorsággal, akarattal, hittel, szívvel…azaz emberekkel dolgozhassak együtt.

Ha úgy érzed, hogy a fenti gondolataim megszólítottak, örülnék, ha kapcsolódnánk. Személyre szabott támogatásom, szolgáltatásaim részleteit, amivel segíteni tudlak abban, hogy az életed végre kényszerű kompromosszimuktól mentes, boldog és kiegyensúlyozott legyen, a Szolgáltatásaim lapon találod.

Ha pedig szeretnél értesülni a készülőben lévő Életre edzelek! programokról, iratkozz fel a hírlevelemre itt! Havonta 1-2 alkalommal fogok jelentkezni.

Életre edzelek!

Nemes-Nagy Anna ©

Lépj velem kapcsolatba!

e-mail |hírlevélFacebook oldalam | Facebook csoportomInstagram

1 hozzászólás

Szereted magad? A coach válaszol. - Don't worry, lift heavy! · 2018-05-28 - 09:10

[…] Rólam […]