Nem aludtam túl jól az éjjel, de fél 5 körül rájöttem, hogy miért: a nyitott ablak mellett a madarak elviselhetetlenül hangosan csipognak – márpedig én nem bírok zajban aludni. Főleg, ha még rajtam van az a para is, hogy reggel kelnem kell. Kicsit pörgött is az agyam, hogy le bírok-e menni megint. Főleg mikor megszólalt az ébresztő, hujjujj, de nehéz volt!! Be is szundiztattam a telefont rögtön, elsőre nem bírtam felkelni, adtam még egy kis időt magamnak. Rendesen gyötörtek is a kétségek, hogy jobb lenne inkább aludni még egy kicsit…… Aztán felkeltem. 🙂 Ahhoz képest viszonylag frissnek éreztem magam, hogy néhány perccel előtte még szenvedtem mint állat. Felöltöztem, benyomtam egy kekszet, mert mégiscsak álmosnak éreztem magam, gondoltam egy kis gyorsan felszívódó, vércukorszintet lökő szénhidrát nem árt majd, sőt. Kellett is. Fél 7 után 2 perccel le is mentem futni, előtte jobban átmozgattam magam mint tegnap, bár a bemelegítésen az álmosság faktor még továbbra sem segít. Nem tudom, hogy hosszú távon lehetséges-e, hogy lemegyek és akkor csak úgy futok megállás nélkül 20 percet?? A futók így csinálják, nem? :)) Ennek még utánaolvasok..
Amúgy összességében futottam megállás nélkül 1 kört, aztán negyed kör szünet, aztán fél kör, aztán negyed kör szünet, aztán ismét fél kör. Ez összesen 2 kör! :O Igyekeztem kicsit erőltetni is a dolgot a szakaszok végén, mármint a fél köröknél mindig küzdöttem az utolsó métereken, de a szakasz végén álltam csak le, nem előbb. 
Tudom, hogy nem elég kiforrott ez a dolog még, de úgy érzem, nem tartok még ott, hogy az legyen. Majd néhány nap múlva már lehet.. A kiforrottságot arra értem, hogy a célom mondjuk a 20 perc, de egyelőre méterben mérem a haladást, a kettő meg nem ugyanaz. A terepen futás nehéz abból a szempontból, hogy egyenletes dinamikát kell tartani, a futógépen értelemszerűen ez sokkal könnyebb. Mindenesetre muszáj lesz majd valami időmérő szerkezetet magamra erőltetnem 🙂 Bár egyelőre ódzkodom tőle, a futópadon is idegesít az óra.
Ami fura volt még, nem tudom az okát, de az edzés végén ömlött rólam a víz szó szerint, az arcomon folyt az izzadság. Lehet, hogy mert többet futottam mint eddig? Nem tudom, majd kiderül.
A jutalmazás megvolt: frissítő zuhany, dörzsivel és a végén hidegvizes zárással. Aztán egy bőséges reggeli 🙂 Remélem kitart délig a lendület – mint a reklámban 😀
További dilemmákkal még jelentkezem a nap folyamán: holnap reggeli edzés? későn érünk haza.. Kajakérdés!!
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder