Hurrááá! Túl vagyok azon a péntek reggelen, amitől paráztam. Azért paráztam, mert csütörtökön mindig elég későn érünk haza és kevés alvás (7 óra az kevés?) után korán felkelni+futni hááááááát, ez így elsőre picit megterhelően hangzik. Álmosabb is vagyok most, mint eddig voltam. DE lementem, úgyhogy jár nekem a hős of the morning plecsni 🙂
Sokat gondolkozom azon, hogy hogyan is legyen ez hosszú távon. Egyelőre ünneplem persze, hogy ezt a 3 hétköznapot sikerült megcsinálnom, a neheze még csak most jön. Most kezdődik az egész kaland. De kérdés, hogy kipróbáljam-e az esti futás verziót vagy ne: felborulna a (z épp kialakítás alatt álló) napi ritmusom, megint át kéne gondolni, hogy milyen feladatokat mikor csinálok meg. Ami biztos, hogy reggel és este nem kéne keverni a dolgokat, mindig nagyjából egy dologra kéne koncentrálni. Pl. az elmúlt 3 nap arról szólt, hogy a reggel az egészségé, szépségé, az este pedig a házimunkáé, itthoni dolgoké (pl. mosogatás, kaja, tanulás). Ezt a reggeli blogíró “rituálét” is tökre élvezem – csak ne lépjek be facebook-ra, megint elment egy jó néhány felesleges percem!! De ha este futok, akkor ez ahhoz is fog kötődni, szóval tényleg borul minden. Ezt még átgondolom a hétvégén.
Ja, igen, a mai teljesítményem: negyed kör séta, 1 kör futás, negyed kör séta, fél kör futás, negyed kör séta, fél kör futás – ez összesen 2 kör futás + egy levezető rövid séta a ház körül. Az akácillat valami mesés.
Holnap szombat: kialszom magam – bár most, hogy ráálltam a korán kelésre, úgyis biztos felébredek 🙂 De szerintem csak este megyek futni egy 1 órás session keretében, hogy növeljem a terhelést. De ma este még nyújtógyakorlatokat kell csináljak!
Új motivációs elem a listán: nyáron együtt csapatsportolni a kollégákkal az ingyen pályákon a Duna-parton:) Ehhez kell az állóképesség!
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder