“Ha egy bizonyos életmóddal elhíztál, azzal az életmóddal nyilván nem fogsz lefogyni. Szerintem ugyanazzal megtartani is nehéz lesz…” írta veroca blogjában, és hát valljuk be, ez nagy igazság. Én gyakorlatilag sosem sportoltam rendszeresen, tehát nem is csodálkozom, hogy olyan vagyok, amilyen :(. De itt a lehetőség, sosem késő, veroca is bebizonyította, hogy bármire képesek lehetünk 🙂 adjon ez motivációt mindenkinek

Büszkén jelentem, hogy ma is lementem futni! A tegnapi távot tettem meg, de a tegnapihoz képest az 1km-emet nem 9, hanem 8 perc alatt sikerült teljesítenem. Ezt kell tartanom, illetve majd fejlődni idővel. Holnap reggel, megbontva ugyan a múlt heti rutint, de nem fogok futni, mivel ez az első intenzív hét megterhelte az izmaimat, most egész jó kis izomláz van a combjaimban. Ma a fitvideo.hu-n csináltam is egy stretching-et, meg miután hazajöttem futásból is rászántam 15 percet a dologra. Némi erősítés is belefért meg könnyített fekvőtámasz, olyan jó erőben éreztem magam a mozgás után 🙂 Egyébként az is érdekes volt, hogy a vasárnapi ebéd (leves-második-desszert+2-3 pohár kóla kombó) után eléggé le voltam merülve és nem sok kedvem volt menni, de aztán elindultam és a szakaszom elején, ahol mindig kezdek, rámjött egy ilyen kellemes érzés, mosolygás, hogy tök jó, hogy megint itt vagyok:) Még lefekvés előtt iszom egy bögre tejet kiegészítésképp.
A reggeli rutin megtartásához mindenesetre tartani fogom a korán kelést, és lemegyek a boltba kenyérért. Tudom, nem kéne fehér kenyeret enni, de ezeket a változtatásokat fokozatosan fogom megtenni.
Sokat vacilálok, hogy kezdjek-e egy edzéstervet követni, vagy inkább csináljam, ami kényelmes nekem és a szervezetem majd úgy is jelez – tavaly így csináltam végig 2 hónapot és akkor be is jött a dolog, úgyhogy egyelőre még nem tervezek komolyabb dolgot. A lényeg viszont a fegyelem és a rendszeresség. Rá kell szánni az időt magamra! 

Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder