Mivel a hétvégi 2 futástól eléggé izomlázam lett és gondoltam a hetet sem kéne hullafáradtan kezdeni, ezért ma reggel nem mentem futni. Bár korán akartam kelni, hogy lemenjek kenyeret venni, de ebből csak egy félórás szundizás kerekedett. Így persze még fáradtabb lettem, ennyit a tervemről LOL. De legalább örömmel töltött el a gondolat, hogy tegnap este még elrakosgattam a dolgokat itthon, viszonylag rend van a nappaliban meg a konyhában is. Persze elmaradások mindig vannak, az a lényeg, hogy nem kell rágörcsölni a dologra.
Viszont: mozogni minden nap kell. Ez a 7. nap, hogy tettem az egészségemért, de ma futás helyett felmerészkedtem a bodyrock.tv-re és a 100 fekvőtámasz oldalra. Huhhhh!! Elég durva :)) Megcsináltam a 12 perces fittség-tesztet, ami nem tudom, hogy hogy sikerült, nyilván szégyenletesen :)) magyarán van honnan fejlődni továbbra is. 1. 24db, 2. 10db, 3. 7db, 4. 70db, 5. 34db, 6. 17 db, 8. 14db. Csak hogy rögzítve legyen.
Plusz megcsináltam Zuzana 4 perces kétfeladatos edzését: BRUTÁL, te jó ég! úgy ömlött rólam a víz, mint az intenzív futás után reggelente! Ezekhez a gyakorlatokhoz időről időre visszatérek majd.
Jut eszembe, a 100 fekvőtámasz felmérőjén 3, azaz HÁROM darab majdnem szabályos könnyített fekvőtámaszt sikerült csinálnom. Hát ez van, ez a nagy valóság. Úgyhogy ma végigcsináltam az 1. hét 1. napját, ahol a maxon már 6 db-ot sikerült teljesítenem! Next round: szerdán.
Még este ki kell találjam, hogy mi legyen holnap reggel. Csekkolom az időjárás-jelentést. Le kéne menni futni.
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder