Zseniális, hogy már két hete egy új napirend szerint élek, aminek része a sport, illetve egy nagyobb fokú rendszeresség az étkezésben. Most lassan a tanulás oldalát is fejleszteni kell, ma este muszáj lesz olvasnom! Kötelező, mert haladnom kell, hosszú távon az is ugyanolyan megtérülő befektetés, mint a sport.
De más miatt is különleges nap a mai: tegnap vettem egy biciklit és ma megkapom!!! :))) Jut eszembe, ne felejtsek el pénzt vinni magammal, hogy ki tudjam fizetni! 😀 (vatera rulez). Azzal fogok már hazajönni a munkából, szóval így délutánra egy 6km tekerés még bejátszik, tehát semmi más indokom nincs, hogy miért NE  töltsem kutatással az itthoni időmet. Volt olyan időszak, hogy a munkába járás közben olvastam, most azt fogom átváltani sportra és itthon tudok olvasni nyugiban. Kíváncsi vagyok, hogy fog menni a biciklizés, ezer éve nem csináltam csak fitness teremben :))
Amúgy ma sem bírtam lemenni reggel futni (egyébként a ciklusom miatt vagyok így leeresztve, ezek a leggyengébb napjaim a hónapban..), de felkeltem és megcsináltam a 4percest meg erősítést a teljes testre + a 100-as fekvőtámasz 2. hetének első napját. Amúgy ez WOW, most már maxon 14 db könnyítettet tudtam!!! Egyszerűen hihetetlen, ahogy megtapasztalom a fejlődést. És ehhez “csak” csinálni kell – és működik! Szóval ezt is folytatom. Terveim szerint a 3. hét után elkezdem a rendes fekvőtámaszokkal újból a 100-as programot, mert az az igazi kihívás, de a nagy súlyom miatt ez még nem megy. De ez a fekvőtámaszozás jót tesz majd a hátamnak is. Meg a biciklizés meg az interval meg a futás MEG MINDEN. Vááááá iszonyú lelkes vagyok!! :))
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder