Ezzel kapcsolatban először is, amit tisztába kéne rakjak, hogy hol mérem magam pontosan. Mert ezek az ingadozó eredmények simán jelenthetik azt, hogy hétről hétre nem ugyanott és ugyanúgy mérem magam, úgyhogy ezt mindenképpen rendbe kell rakni. Meg van olyan méret, ami növekedett. Ez lehetséges, hogy amiatt, mert nőtt alatta az izom?? De ennyit?! vagy legalábbis formásodott. Mondjuk egy-két dolgot én is észrevettem, ami valóban lehetséges csökkenés. Pl. a derekamon láttam, illetve a melltartóim is kényelmesebbek lettek – ezt a számok is igazolják. Ami még szuper, hogy a csípőm is keskenyebb lett. A fenekemet is meg kell mérjem 🙂
A fogyás az viszont elég gáz, ennél sokkal szigorúbb diéta fog kelleni. Tudom, tegnap este a tojásos sajtos tésztából már azt a pirinyót se kellett volna megegyem. Amúgy is egyértelműen látom, hogy rengeteg zsírt és szénhidrátot fogyasztok, fehérjét meg alig. De tényleg, a zsír szembeötlően magas szerintem, ahogy így elnézem, hogy miket eszek. Reform kell az étkezésemben és akkor fogyni is fogok, meglesz az a heti fél kiló biztosan. Az állóképességem már tök sokat nőtt, szóval az irány alapvetően teljesen jó. Több intervallum edzés kell, ki kell dolgozni olyat, amit élvezek.
Estére jutott egy 4 perces intervallum, meg súlyzózás, kitörések, erősítés. Nem sok, de valami. Fél óra mozgás.  Jól esett 🙂 Utána 1 dl natúr joghurtot benyomtam, legalább ez se maradt meg.
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder