Tegnap nem írtam, mert nem igazán volt időm. A tegnapi edzést a munkába és hazabringázás jelentette, 5-6 km/út, szóval most van némi izomlázam a karomban és a lábaimban is. Még ki kell találnom rövid időn belül, hogy mit veszek fel a bringafotózásra, de gondolom nem kéne túlparázzam ezt a dolgot, csak semmi értelmes felsőm nincs. A nadrágban legalább biztos vagyok.. ma 10-15km bringázás lesz az adagom, másra nem lesz időm, pedig a fekvőzés ma aktuális. No mindegy, majd holnap reggel pótolom. Nem készültem mára, így szét is vagyok csúszva, már reggeliznem kéne, de még nem is zuhiztam, egy kávét viszont megittam már. Ja, cukorral. De most a pocim miatt kellett… Még az ebédet se gondoltam át. Franc… aztán be kell menjek, mert készülnöm kell egy megbeszélésre, ami fontos, nem akarom túlparázni, de hát jól akarok teljesíteni na.

Update. Ebédre salátát ettem, két részletben, mert az izgulás miatt nem tudtam rendesen enni. Amúgy is szétcsúsztam kicsit felkészültség szempontjából, ami nem túl jó. Este elmentem a bicófotózásra 🙂 most le is mértem, kb. 8 km volt az út, így összesen kb 16 km-t tekertem, ami hatalmas wow!! kb. 40 perc alatt tettem meg az utat odafelé, visszafelé pedig kb. 45-50 perc alatt. Aztán, ami rám nem jellemző péntek este, hogy tele voltam energiával, nagyon jól éreztem magam!! :))
Este aztán bűnözés volt ezerrel, mert szülinapi buliba voltunk hivatalosak, így lecsúszott némi bűnös macicsipsz meg alkohol, fagyi és pizzaszeletek is. Basszus, nagyon éhes voltam, a napközbeni saláta nem volt túl laktató 🙂 Bár nem örülök a kilengésnek, igyekszem nem túlparázni a dolgot.

Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder