Ez a mai egy gyors bejegyzés lesz. Tegnap előtt úgy volt, hogy nem fogok tornázni, mert semmi időm nem volt, meg eléggé fáradtnak is éreztem magam, de végül rászántam magam egy gyors 20 perces bodyrock+erősítés kombóra, including 100fekvőtámasz 4/3. nap De ezt a 3. napot nem tudtam rendesen befejezni, úgyhogy a héten újracsinálom a 4. hét 2. és 3. napját szerintem. Amúgy is érzem, hogy ez egy olyan szint, amivel küszködök, nem tudom, hogy képes vagyok-e továbblépni, de talán ha most ismétlek egyet, akkor igen.
Tegnap a sportolást kizárólag a biciklizés jelentette, de ezt egyből megérzem, mert sokkal éhesebb vagyok tőle egész nap. Muszáj (v)ennem valami fehérjedús kaját, túrót, csirkemellet, mert megint azt érzem, hogy csak szénhidrátot meg zsírt habzsolok. Bár tény, hogy legalább fehér cukrot minimálisan, mert teljes kiőrlésű lisztből készült lepényt ettem meg tönkölykenyérkét. Össze kell magam szedjem. De főleg nem a sport terén, mert az eldöntöttem, hogy nem hagyom veszni, hanem a PhD-m terén. De közben a munkában is teljesíteni kell, meg a háztartást is kéne legalább minimálisan menedzselni, eléggé kaotikus a helyzet, úgy érzem. Na mindegy, nem hagyom magam veszni hagyni, ígérem. 
Ma is bicóval megyek, habár nagyon fáradt vagyok :(( Tudom, jövő héten meg fog jönni, most közeledik a mélypont, mint legutóbbi hónapban. Tartanom kell magam. Nem túlparázni semmit, de odafigyelni. Kéne valami motiváló kép.
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder