Csak ámulok és bámulok, hogy megint fogytam! És így visszatekintve az elmúlt hetek adatait, centikben is mérhető a változás! No meg érzésben 🙂 Egészen odavagyok!

Ma elkezdtem használni a myfitnesspalt, kíváncsi vagyok. Amúgy látom, hogy jó úton járok – a rendszeres reggelik, amikben van hosszan felszívódó szénhidrát, fehérje és sok-sok zöldség. Reggel jöhet még a sajt is egy kevés. Tízóraira szintén valami szénhidrát pl. korpovit keksz, max egy-két szem aszalt szilva. Ilyenkor jöhet még a gyümölcs. Aztán a mérsékelt ebédek. Ebédnél előnyben a csirkemell és a zöldségek, a teljes kiőrlésű tészták pl. a durum pennével készült túrós tésztámtól nem is leszek éhes miután megettem! Ki is kell porcióznom a csirkemellet, amit tegnap vettem. Uzsira: hát, többször volt, hogy megettem egy nagy túró rudit + egy kávét ittam tejjel. Vacsira előnyben részesítem a fehérjéket, minél kevesebb szénhidráttal pl. túrókrém egy-két szem korpovit keksszel, sonka. Csokit hetek óta nem ettem, kivéve azt az egy tábla cukorbetegeknek való csokit :)) no comment 😛
A mai program még nem tudom, hogy mi lesz. Meleg van mint állat. Ja igen, lehet, hogy elbicózom a Lidlbe fincsi sonkáért meg másfeles tejért.
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder