Szombaton délelőtt egy gyors edzésre futotta, főként a lábra koncentráltam. Délután Csillikével sütit sütöttünk.

Vasárnap alig éltem, délelőtt anyuékhoz ugrottam el, aztán az ázsiába, aztán délután a kanapén punnyadtam, de estére jutott egy jó kis edzés, ami rendesen meg is izzasztott. Új skill: tudok ugrálós kitöréseket csinálni, ez hatalmas WOW. Viszont hétfőn rámtört piroska néni, az energiaszintem lecsökkent a kedvszintem szintén és szenvedtem mint állat. Estére fél óra jóga jutott.

Fáj a derekam, szerintem a jóga sem tett jót. Óvatosabbnak kell legyek a guggolásokkal vagy nem tudom… Ma elmentem a gymbe, piroska nénitől továbbra is nagyon szenvedek, szerintem feléledt a testem vagy nem tudom, de már nagyon rég volt ilyen. Mindenesetre egy korrekt kis edzésfélét lenyomtam. 10 perc séta dombmenetben volt a bemelegítés, aztán hát-mell-tricepsz-bicepsz meg egy kis csípő,fenék, comb jutott mára plusz nyújtás.
Holnap reggel kolbászozás, igyekszem itthon enni valamit előtte, hogy ne legyek éhes.. kenyeret nem ehetek az tuti.. inkább viszek ropogós kenyérkét, de tényleg, ez fontos. nem szabad elrontani a diétámat, bízom benne, hogy eredményre fog vezetni. ebédelni nem tudom még, hogy mit fogok, majd még éjjel megálmodom… Este pedig bodyrockozni fogok, ill. át kell gondoljam, hogy mikor megyek még edzeni a héten. Nődokihoz is el kell ugorjak és egyéb lakásfelújításos terveim is vannak.

No, sebtiben ennyi.

Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder