A nap, amikor beneveztem a 28. Telekom Vivicitta városvédő futásra, 7km-es távon!
összefoglalnám ezzel kapcsolatos érzéseimet:
áÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááÁÁÁÁÁááááááááááááÁÁááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáÁáÁÁÁáÁÁÁÁáÁááÁÁááÁÁÁÁÁÁÁÁáááá
🙂
De ennek szellemében tegnap meg is kezdtem a felkészülést, egy isteni napot nyomtam le a kondiban (ahol a fekete hajú pultos lányt Dórinak hívják -azért rögzítem, hogy el ne felejtsem)
Kezdetnek jutott 1:1 arányú intervall futás, 8 sorozat (16 perc összesen), megtoldva további 1 km laza kocogással. Nagyon jól esett, érzem, hogy van bennem potenciál, csak csinálnom kell sokat, hogy fejlődjek. És akarom is csinálni, ezért is nyomtam magam. De a jelenlegi tempóm rettentő lassú, nem elég. Remélem az előttem álló két hónap elég lesz felkészülni. Azt gondolom, hogy ha betartom az edzéseket, akkor amúgy elég lehet. Ha a futásban akarok fejlődni, akkor futnom kell, ennyi.
Mindenesetre tartottam utána egy “laza” felsőtest napot – azért idézőjeles, mert minden volt, csak laza nem, persze 🙂 Tárogatás, tricepsz, bicepsz, hát, minden volt benne. A hab a tortán pedig a tolódzkodás volt.. kár, hogy a végére maradt.. Ott bohóckodtam, lábat emeltem, nyitogattam, iszonyatosan élveztem a mozdulatot 🙂 Többször visszajárok erre az állványra, és még a húzódzkodót is elértem, nincs már előttem akadály!! :)))))))
Holnap capoeira, lazításnak jó lesz, ma kéne még egy kis nyújtás, amúgy.. vagy takarítani itthon 😀 még nem tudom LOL.. lehet, hogy reggelre hagyom a nyújtást, kajám már úgyis van.. Na megyek, csinálok szívecskémnek egy adag desszertet, amit én is toltam ma aaaaaahhh shapeshifter féle túrós guba. ZSENIÁLIS.
Hajrá hajrá hajráá 
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder