Kész vagyok mint a házi feladat. Piroska néni aktuális látogatása elvette minden erőmet a mai napra, reggel is totál behisztiztem. Kellett egy-két óra mire használható állapotba kerültem 😀 Estére bikram volt betervezve (hidratáltam is magam egész nap), de különböző testi tüneteim miatt inkább az itthon maradás mellett döntöttem. Mindenesetre egy túrós sütit összedobtam holnapra, már alig várom. Meg 10 perc hasizom, ennyi ment ma, ez van. Viszont, a nap egyik legjobb eseménye volt, hogy végre megérkezett a 2 héttel ezelőtti sportsdirect.com-os rendelésem.

Már alig vártam, hogy hazaérjek és felpróbálhassak mindent. Mind a négy tökéletes lett! Sorrendben balról jobbra: egy szürke 3/4-es melegítő, cipzáros!! zsebbel. Nagyon ritka fazon (én legalábbis alig találok), szerintem kondihoz, futáshoz, mindenhez nagyon jó, mert az egy-egy öltöző kulcs meg zsepi, mp3 (akár telefon) kényelmesen eltehető benne. Még pár hete, mikor először rendeltünk, akkor eggyel nagyobbat vettem, amit szintén szeretek, de ez most paszentosabb (a másikból ki is fogytam picit:P), még kényelmesebb. A sötétkék alapon fehér pöttyös az egy rövidke nadrágszoknya gyakorlatilag, szintén nagyon kényelmes, van rajta két zseb is, imádnivaló fazon.
Aztán a lényeg: a Karrimor futónadrágok!!!! :)) Egy szűkebb és egy bővebb fazon, mindkettő kb combközépig ér és nagyon kényelmesek. Holnap reggel tervezem tesztelni az egyiket 🙂 Zseb is van rajtuk. A 4 nadrág kb. 8900 Ft volt összesen. A Karrimor márka egyre jobban bejön, a futós pólóm meg övem (amit futáshoz és edzéshez is felveszek ha zseb nélküli nadrág van rajtam :D) is tőlük van és nagyon szeretem. Most már van hozzá való nadrágom is 🙂 Kis csinibini leszek szombaton a Coca-Cola női futógálán!!!! ;))))
Bocsánat, ha kicsit túltengtek a “fazon” és a “kényelmes” jelzők, ennyire telik ma választékosságból 😀
Kategória: Uncategorized

2 hozzászólás

veroca · 2013-05-14 - 22:12

Nagyon tutik a szerzemények! A futós barátnőm is ott lesz szombaton, mindkettőtöknek szorítok majd 🙂 🙂 🙂

Manóka :) · 2013-05-15 - 16:21

Kösziiiiiiii 😀 Igyekszem összeszedni magam 😀

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder