Tegnap ugyebár ká meleg volt……… és amikor fáradtan hazaértem, beszéltük is, hogy lehet, hogy ma mégsem kéne kondiba menni… nem őszintén bár, de volt pár perc, amíg úgy éreztem, hogy valóban nem lenne baj… aztán végülis kajáltam, ittam egy kávét, megjött kicsit az életkedvem (amúgy sokat fájt a fejem tegnap), és vele jött az érzés is, hogy NA MÁRPEDIG ÉN KI NEM HAGYOM A LÁBNAPOMAT 🙂 hogy bár fáradt vagyok, de annyira szeretem csinálni, hogy lemegyek és kész!!!! És lementem. 
Volt lent egy lány, aki miatt várnom kellett.. a guggoló keretre..!!!! :O Majd leesett az állam 😀 Ő “csak” a kicsi rúddal guggolt (én is azzal kezdtem:)), de jó volt látni végre valakit, aki értelmes gyakorlatokat végez.
Guggoltam 40 kilóval meg 50 kilóval 3 rövid sorozatot meg egylábas felhúzásokat csináltam meg egy-két húzódzkodást is és kézenállást. Amúgy fejben nem tudtam ott lenni, van egy-két dolog, ami aggaszt mostanság, így nem nagyon bírtam koncentrálni. Más szempontból azért jó volt és örülök, hogy lementem 🙂
A kajálást jól tartottam, és ez ma is így lesz.
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder