…hogy azért voltam totál hisztis meg agyalós, mert már több mint egy hete nem sportoltam. Vááááááááááá!!!

A tegnapi elmaradt a tervekkel ellentétben, győzött az alváshiány. Ma viszont lezúztunk és nyomtam egy átmozgatós, emlékeztetős-visszarázós edzést. Kisebb súllyal magasabb ismétlésszámokra mentem, meg egy-egy körszakaszt is nyomtam. Guggolás, bolgár guggolás, kitörések, merevlábas felhúzás, egy lábas felhúzás, húzódzkodás, lábemelés, kézenállás – azt hiszem ezek voltak. Egy jó kis emlékeztető az izmaimnak, hogy készüljenek a kemény munkára hétfőtől 🙂 Viszont kipróbáltam két új gyakorlatot is, amiket rendszeresíteni fogok (meg több hasonlót bevezetni), mert nagyon jól edzik a törzset: pincérséta meg bőröndcipelés. Ezt még augusztus elején olvastam a törzsedzésről szóló PeregPeti cikkben a metálozott testeken. Törzsedzés rulez.
Na meg a lényeg: vettem végre ugrókötelet!!!! :))) Decathlonban ezerkilencszázé’, levágtam méretre. Rózsaszín ofkorz. Úgyhogy mától el is kezdtem kiegészíteni az edzéseimet ugrókötelezéssel, mert kell a változatosság, az állóképesség és az ugrókötelezés=gyerekkor:)) Ma bemelegítéskor kipróbáltam, aztán az edzés végén próbáltam egy 5 perces/5 körös edzést nyomni 30/30 váltásban (intenzív/laza szakasz), hát nem nagyon sikerült 😀 Totál K.O. lettem a 3. körben 😀 meg a vádlimnak is új volt a dolog. Amúgy nagy lájk a témának. Most meg szunyaaaaaaaaaaaaa
Ja, ami az agyalást illeti, természetesen már megint az étrend a soros, totál döntésképtelen lettem, hogy mit is kéne csináljak :)))) Alszom rá egyet. Vagy egy párat.
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder