… csinálj burpee-t! 🙂 Ezt ma olvastam, tetszett.

5 napos városnézős vakáción vagyok túl, amibe egy estére sikerült edzést betenni, jól esett. A többi napon a lábunkat is lejártuk, nagyon fájt már mindenem… Kellett utána 1 nap, hogy kipihenjem:) Sajnos nem volt lehetősgem olyan kajákat enni, amik hogyismondjam jobban szolgálták volna az egészségemet….. a szállásunkon kizárólag péksütit adtak reggelire, bolt meg nem volt a közelben és pénzünk se volt arra, hogy külön kajáljunk, ha már biztosítottak reggelit.. ebédnél és vacsoránál detto. Regeneráció ezen a fronton is kell majd most. De amúgy IMÁDOM a carbonara tésztát <3
Tegnapra jutott már konditermi móka is. Nem nagyon követek edzéstervet, általában érzésre dolgozom. Tegnap guggolás volt soron meg felhúzás, némi alkarállás, kézenállás meg lábemelés, végén ugrálókötél.  Kár, hogy a matrjoskás fülhallgatóm elromlott 🙁 új fülest kell szerezzek. 
Mindig azt szeretem csinálni, amihez épp kedvem van. Ritka, hogy két egyforma edzésem legyen, így legalább sosem unalmas. Az ebben a rossz vagy ha nem is rossz, de a dolog hátulütője, hogy változó, hogy éppen miben fejlődik az ember.. de talán ezért is jó: mindig egy újabb meglepetés ér 🙂 De ez van, szeretem az olyan gyakorlatokat  végezni, amik a teljes testet v a test minél nagyobb részét megdolgozzák. Most gondolkozom abban, hogy nagy súlyos gyakorlatokban picit profibb támogatással elmélyedek, remélem kapok visszajelzést a megkeresésemre. Legalább azért, hogy tudjam, mennyit kell összespóroljak hozzá.. 🙂 Így az új évszak kezdetén (imádom az őszt!!!!!!!!!!!!!) leginkább az hajt, hogy minél többet tudjak sportolni, mert nagyon szeretem csinálni.. minél több élményt szeretnék, küzdelmet, próbálkozást, sikert, fejlődést és játékot 🙂 Elegem lett a kajaparából, úgyhogy egyenlőre az egészséges étkezéssel kapcsolatos alapelveim fenntartása mellett eszem azt, amit szeretnék és annyit, ami elegendő és változatos, anyagilag is fenntartható és illeszkedik a hétköznapjaimba is. Mert az overall jól-létem a legfontosabb.
Kategória: Uncategorized

3 hozzászólás

veroca · 2013-09-11 - 17:42

Annyira szeretem az írásaidat, hogy ha látom, hogy van valami új tőled, gyorsan kattintok, hogy olvassam a napi bölcsességet 🙂 Többnyire optimista, egészséges és életvidám sorokat kapok, nagyon szeretem, köszi 🙂 És örülök, ha nem viszed túlzásba a kajás dolgokat, a múltkoriban már kezdtem aggódni miattad ezért 🙂

Manóka :) · 2013-09-11 - 18:02

cuki vagy 🙂 én köszönöm! :*
amúgy a nyaralásban az volt az egyik legjobb élmény, hogy úgy voltunk együtt, hogy ez a kajakérdés háttérbe került.. szóval csak úsztunk az árral és azt ettük, ami elénk került, és nem csináltunk belőle gondot.. megvolt az együtt étkezés nagyon otthonos és szeretetteljes élménye minden nap.. és igazából ez elég meghatározó volt, mert rájöttem, hogy ilyen hétköznapokat is szeretnék 🙂 tudom, hogy változatosan és jól étkezem, egészséges vagyok, és ha ezt szorongásokkal elrontom, akkor bizony sz@rt sem ér az egész!

Andrea · 2013-09-12 - 17:30

Nincs is jobb egy együtt fogyasztott vacsoránál, for example carbonara 😀 A kaja ügyön már én sem aggódom egy jó ideje, az esetek 85%-ban egészségesen kajálunk (általában én főzök), a többi meg carbonara. Imádom a tésztás kajákat :):)

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder