Ez a mai Zsoltis edzésem számomra legmeghatározóbb mondata volt, amit tőle kaptam. Iszonyatosan motivál és nagyon jól is esik, mert tudom, hogy őszintén így is gondolja. Persze, ezért dolgozunk, de ez így kimondva annyira nagy betűs JÓ volt. Arra gondoltam, hogy egy ilyen mondatot minden nőnek hallania kéne életében legalább egyszer. Nekem sem mondták még azelőtt soha. Szóval KÖSZÖNÖM.
A mai alkalom nagyon sokat adott testileg, lelkileg egyaránt. Pontosan úgy zajlik ez az egész edzésterv most már 7. alkalommal, ahogyan azt szerettem volna. A teljes folyamatot át akarom élni minden mélységével együtt – embrace the process. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy mikre vagyok képes 🙂 Hogy megint emeltünk a súlyokon – ERŐSÖDÖM. Érzem, látom a kis izmocskáimon a változásokat a tükörben, érzem, hogy mennyire feltölt minden egyes alkalom. Miközben egy-egy ilyen közös edzésen ismét szembesülök önmagammal – legyen szó akár saját magam túlzott visszafogásáról vagy épp az örök optimizmusomról. Folyamatosan tanulok. És mikor ezt itthon elmeséltem, amiket átéltem ma, a végén még a könnyem is kicsordult 🙂 Mert az EGÉSZ engem annyira boldoggá tesz. Nem gondoltam volna, de tényleg ez van 🙂 Szóval haladunk tovább, odateszem magam, küzdök, erősödök 🙂 Receptre írnám fel másoknak is ezt, komolyan. 
Na, mire ezt leírtam már megint elkezdtek potyogni a könnyeim 😀 Kész vagyok mint a házi feladat.
Mai menü:
– fekvenyomás 35 kilóval – ez még sokvolt, maradtunk végül a 32,5-nél
– felhúzás 45 kilóval – valószínű, hogy ennél ment volna több is, de nem akartam siettetni – a testemnek a fokozatosság jobb, úgyhogy csak a következő edzésemen próbálkozom ennél magasabb súllyal. Most megvolt a forma, ez a legfontosabb, kaptam kiigazítást.
– döntött törzsű evezés – ami az előző edzésen 22,5kilóval ment most ha jól emlékszem 25-30-ig is felnyomtuk és nem éreztem nehéznek – na például erről beszéltem, ez zseniális 🙂
– törzsgyakorlatok: TRX-en térdfelhúzás mellkashoz és féloldalas farmer walk 20+8 kilós kettle-lel
Na és a végén jó kis pörgető 😀 szánkótolás 5x és medicin labda földhöz vágás 50x 😀 ó anyám, lefárasztott rendesen 🙂
THORgym még mindig imádlak <3

3 hozzászólás

szeretem...csinálom · 2013-10-05 - 20:40

megvtaláltad AZT az érzést,
az én szemem is könnybe lábadt

Zsolt Wittmann · 2013-10-07 - 08:33

valójában szerintem azt mondtam, hogy "azt akarom, hogy ki*****ott erős legyél" 😀

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder