Tudom, tudom, hogy mindig van 1 legnehezebb nap a hónapban, de mikor erre még rájön 1 lapáttal az, hogy előtte 3 napig buliztunk és kajáltunk és ittunk, és nem bírtam még kipihenni magam, hogy óraátállítás volt, hogy a kocsi (ami nem is a sajátunk) kezd besz.rni és frusztrál a dolog, hogy szervizeltetni kéne, hogy annyi a munkám, hogy ki se látszom belőle ÉS még az előző este főzött VÉGRE DIÉTÁS ebédem is megromlott (!!!) – és persze belekóstoltam, ami szét is csapta némileg az emésztésemet a mai napra… hááááááááááááát… szóval ilyenkor kell lemenni edzeni. Még ha nehéz is. De ott voltam és igyekeztem odatenni magam. A pocóm fájt még, ezért nem volt mindig könnyű feszesen tartani a hasam meg egyáltalán levegőt venni hasba, de azért megtettem, amit tudtam.
Szóval leteszteltem az új edzésciklusom 1. napját, és minden nehézség ellenére végeredményben egész jól esett a végén. Minden kis porcikámat érzem, nagyon kellemes 🙂
Mai menü:
guggolás, elértem az 50 kilót végre, 3×5 ismétlésben:) (előtte bemelegítés 20, 40 és 45 kg-val)
vállból nyomás egykezes súlyzóval
egylábas felhúzás
mini szökkenésből chin-upok 12db
végül törzserősítés: féloldalas farmer walk, súlyátpakolás, nehezített plank
Emésztésem helyretétele érdekében edzés után ettem jókat, egészségeset 🙂
Reggel pedig gránátalmát facsarok és céklával fogom inni, már alig várom, tömény jóság:) Jó kajákból is tankoltam (és semmi olyat nem vettem meg, amit nem kéne egy ideig ennem – ennél biztosabb módszert nem ismerek:D), így remélem ezzel sem lesz gond.
Jaaaaaa, majdnem elfelejtettem, hogy az óraátállítás miatt sikerült korán kelnem, az így keletkezett plusz időben meg lenyomtam egy laza 12 perces tabatát, amitől jól meg is izzadtam. Szóval mára jutott tényleg MINDEN.
Kategória: Uncategorized

2 hozzászólás

veroca · 2013-10-29 - 18:19

Ügyes vagy, kemény vagy, tarts ki!!!! 🙂

Manóka :) · 2013-10-30 - 22:39

látod, igyekeztem! csak túléltem valahogy 😀

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder