Aktív nap volt a mai is! 🙂 A hétfői mélypont után kedden már jobb volt a kedvem, az estét pihenéssel töltöttem, meg sütöttem egy egészséges sütőtök pitét, amit ma mi is meg bent a kollégák is élvezettel falatoztak.
Biciklivel mentem munkába, jól esett ebben a kellemes hűvös időben. Este pedig lezúztunk edzeni, amit alig vártam már, ugyanis a felhúzás volt soron! 
Mostanában többször megesett, hogy zene nélkül edzettem. Ma pl jó volt olyan szempontból is, hogy több interakcióba kerültem emberekkel, de a fókuszálást számomra hatékonyan tudja segíteni a jó zene. Ma egész jól voltam viszont fejben, így zene nélkül is odatettem magam rendesen 🙂 40-es és 50-es bemelegítő szettek után lenyomtam az edzőszériámat 55 kilóval. Irtó büszke voltam ám magamra! Ami sz@r, hogy a markom nem elég erős, a tenyerem meg száraz, kicsúszik belőle a rúd. Próbálkoztam szivaccsal, mert az volt kéznél, de nem az igazi, lehet, hogy ziázni kéne, vagy kitalálni valamit, hogy hogy lenne jó, mert azt éreztem, hogy az erő megvan bennem amúgy, csak emiatt az apróság miatt nem tudom kiadni magamból teljesen.
Aztán RENDES fekvőtámaszok jöttek, 12 db 5-3-4-es bontásban, a szünetekben pedig ipszilonozás (Prone Y’s, ami basszus az egyik legnehezebb, pedig csak 1,25ös kis tárcsával csináltam 3×8-at:D kell a kis trapézizmomnak az erősítés!) majd negatív húzódzkodások. Basszus, most ahogy írom ezt, esik le, hogy ebben is mennyit erősödtem! 1 hónapja 8-9? db-ot tudtam egyesével megcsinálni.. most se ment úgy, ahogy kellett volna terv szerint, de megcsináltam egy szettben 5-öt, aztán 2-t, a többit pedig egyesével, összesen 15 db-ot. Küzdöttem eléggé, próbáltam két ismétlés között fél-1 percet is pihenni, hogy a teljes mozgástartományban tudjak, szép lassú ismétléseket csinálni. Hogy legyen értelme. Mivel energiával azért nem voltam teljesen feltöltve, ez eléggé lefárasztott, de ezután még jött 4 sorozat bolgár guggolás. Úgy éreztem, hogy már a teremből se tudok hazasétálni, úgy fájt a seggem:D szóval jó volt!!! 
Viszont elhúzódott a dolog és törzserősítésből mára “csak” 2 körre futotta, mert már zárt a terem. Viszont nagyon elégedetten jöttem ki, minden kis porcikámat, izmocskámat érzem a hátamban, karjaimban. Amik, mint ma észleltem a tükörben, eszméletlen szépen formálódnak ám!! Edzés után vaníliás fehérjés eperturmix  volt a jutalmam:)
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder