…hogy két 24 kilós kettlebellel “sétálgassak”??????????:))

részletek később, most ebéd 😀

A THOR nagyon jól sikerült ma szerintem. Végre helyén voltam az energiákkal meg a kedvvel is. Ez az új edzésterv elég masszív úgy érzem, nagyon kíváncsi vagyok mit fog még kihozni belőlem 🙂 Az izmaim már az elmúlt 4-5 hét alatt is láthatóan formásodtak, ami most egy kicsit;) motivál, amellett, hogy persze erősödtem is sokat, szóval minden szép és jó:)
Tegnapra jutott egykezes fekve nyomás 5 sorozat, és mert nem szoktam képet feltenni, most felteszek egyet:
hurrááá, végre egy THORos kép rólam is 😀
remélem egyszer lesz majd deadliftes meg guggolós is megminden:)
A sorozatok között Prone Y-ok, hogy olyan hátizmokat erősítsek, amikről nem is tudtam, hogy léteznek 🙂
Aztán volt még 5 sorozat goblet squat (20kg), döntött törzsű evezés (30kg) meg 3 sorozat merevlábas felhúzás (40kg) – itt már a fogóerővel voltak gondjaim, jól elfáradt mindkét alkarom.
A végén pedig két kör farmers walk 2×24 kilós kettlebellel… utólag esett le, hogy az 48 kiló!!! Mondogattam már itthon, hogy most már építkezésekre el tudok majd menni dolgozni, ha úgy adódik…. 😀
Elfáradtam azért, mit ne mondjak. Lelkiismeret furdalás nélkül toltam be az ebédet edzés után: csirkehúsleves (tészta nélkül, sok husival, zöldségekkel), libacomb párolt lilakáposztával és fóliában sült krumplival (előmártonnap), desszertnek cukormentes almáspite tk lisztből…….. mert megérdemlem! 😛 vagy nem, de akkor is jól esett:) 
Harci feladatom a jövő hétre: felírni mindent, amit eszek. Lehet, hogy vannak terveim (még hiányzik azért a 100% motiváltság) jövő tavaszra (már kevesebb mint 5 hónap..!) vonatkozóan, amik kötődnek a jó étrendhez, aztán megnézzük, mit tudok tenni, hogy el is érjem azokat 🙂 (szerk: végül is, annyi mindent elértem már eddig is önerőből, ezt is bevállalhatnám hmmmm..)
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder