…akkor jó, ha elég mélyre mész 😀 Úgyhogy ennek örömére ma kiléptem a keretből, mert akadályoz abban, hogy teljes terjedelemben csináljam a mozdulatot.
Az új edzésciklusban visszaveszünk a terhelésből (további lineáris terhelésnövekedés helyett újból felépítjük a gyakorlatokat), nagyobb hangsúlyt fektetünk az állóképességre, így növeltünk az ismétlésszámon is. Egy hangyányit. Kicsit komplettebb, picit rövidebb, de teljesíthetőbb lesz egy-egy edzés. A lényeg, hogy mindig jusson idő pl. a törzserősítő gyakorlatokra. Én egy kis ugrókötelezésre is készülök, legalábbis jól esne ezt tudom 🙂 Mai gyakorlataim: guggolás, fekve nyomás kézi súlyzókkal, bolgár guggolás. Utóbbi lett a mumusom – most, hogy kiesik a negatív húzódzkodás, új “kedvencet” találtam. Nem tudom mi lehet a baj, egyszerűen nem megy/nem szeretem/küszködök vele már harmadszor. Törzserősítésnek függeszkedésből lábemelés, súlyátpakolás és bőröndcipelés jutottak, 3 kör.
A tegnapi falmászás miatt ma a könyökízületem kicsit fura volt, a másfajta terhelés nyomát éreztem rajta.
Kajára odafigyelés prímán megy, bár ha kalóriákat/makrókat számolok/figyelek, akkor hajlamos vagyok mindig kevesebbet enni, mint amit kéne, úgyhogy ma este az edzés örömére pótoltam szénhidrátokat rendesen. A fehérje fogyasztásom (állati eredetű) az testsúly kg-ként több mint 2g most már kb 2-3 hete. Nehéz volt feltornázni, de most egyelőre működik a dolog, láthatóan és érezhetően fogytam is zsírból, jobban érzem a kis tagjaimat, izmaimat, csontocskáimat 🙂 CH mérsékelt, zsír alacsony. Általában a hétvégék azok, amikor nehezebb tartani a kajával kapcsolatos terveimet, de nem csinálok belőle ügyet. 
Nagy boldogság számomra, hogy szombaton megint mehetek mászni, ráadásul olyan ember jön velem, aki még sose mászott!:) , emellett a kis elmémet egyre jobban izgatja a kis gondolat, hogy lenézzek egy SW edzésre valamikor..! 🙂 Jó dolgok jönnek még, érzem…..*
*szóljatok, hogy pihenni se felejtsek el! 😉
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder