Szó szerint el vagyok képedve attól a rengeteg dicsérettől és biztatástól, amit ott kaptam! Komolyan mondom, akkora élmény volt és annyi kedves, bátorító szót kaptam, hogy hihetetlen energiákkal vagyok épp feltöltve! Már megint kb. sírtam boldogságomban hazafelé a kocsiban:))))
Fogalmam sem volt róla, hogy vagyok olyan “szinten”, hogy reális cél lehet számomra, hogy megtanuljak olyan SW elemet, mint a ZÁSZLÓ. De az edzés második felében elkezdtük gyakorolni! Segítséggel feljutottam a kezdő pozícióba, aztán ott tartottam, terpeszben leengedtem… Még fejben nem érzem eléggé, de MEG FOGOM TANULNI!!!!!!!!!!!!!!!! Megdicsértek érte!!! 🙂 Azt mondták, ott akarnak lenni, mikor az első igazi zászlómat megcsinálom. Hát most már én is! 😀
Ezzel kapcsolatban..
Van bennem egy ilyen “miért ne?” attitűd – mikor Levente megkérdezte, szeretném-e kipróbálni, szeretném-e megtanulni, azt mondtam persze, miért ne? Az az érzés, amikor egyfelől bizonytalan vagy, mert olyat próbálsz, amit még sose és kicsit félsz, de ezzel együtt pedig bízol magadban, mert érzed, legbelül pedig talán már tudod is, hogy lehetsz hozzá elég erős vagy akár elég okos (hogy megérted miről szól az a gyakorlat és ez segít át a nehézségen), és ebből a félelemből és önbizalomból táplálkozva azt mondod IGEN, megpróbálom, hátha megy! Ráadásul még van, aki segítsen is… Annyira jó élmény!
Megdicsértek a húzódzkodásomért, a negatív húzódzkodásomért, a hidamért, a spárgámért, a hajlékonyságomért, a függeszkedésben L ülésemért, a kitartásomért, azért is, amikor látták, hogy valami, amit csinálok nehéz, de CSINÁLOM és nem adom fel. Ez utóbbi egy olyan dolog, amit nagyon megtanultam és folyamatosan tanulom is. A kitartás, a küzdés képessége – csinálom akkor is, ha nehéz, mert TUDOM, hogy ez által fogok fejlődni. Ez egy olyan állandó momentum az elmúlt másfél év összes edzésében számomra, ami alapvetően kellett ahhoz, hogy idáig eljussak. Ugyanez fog tovább segíteni az utamon, ez egy nagyon hasznos és jó képesség, bennem pedig belső tűzként lobog.

Mindenesetre, remélem össze tudom majd valahogy egyeztetni ezt a sokféle dolgot:))
És lányok, akik ott voltatok (ha egyszer erre jártok): nagyon jók vagytok, iszonyú jó a hozzáállásotok és csak csináljátok, mert elképesztően jó lesz!:)))))) Én már csak tudom 😀 
Levente, köszönöm! 🙂 Nagyon jó volt látni téged, én még sose láttam ilyen SW gyakorlatokat élőben, nagyon szép és egyben inspiráló is, komolyan..! 

áááááááááááááááááááááá

Na megyek, szerzek valami kaját 😀

Ja, az új becenevem: Spíler! 😀 LOL

Kategória: Uncategorized

3 hozzászólás

veroca · 2013-12-07 - 16:08

Tök jó, ahogy mindenbe belepróbálsz… 😀 Gyere Manóka tekézni, az is nagyon jóóóó 😀

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder