A csütörtöki sw edzés után a péntek estét pihenéssel töltöttem. Viszont motoszkált a fejemben, hogy hátra van még egy B napom az edzéstervből, amit mindenképp meg akartam csinálni. Szóval ma délután, szerencsére csak fél napot dolgoztam, lezúztam a gymbe. A fáradtsági szintemet jellemzi, hogy reggeltől edzés előttig 3 kávét ittam meg… Belátom, nem biztos, hogy edzenem kellett volna 😀 De nagyon jól esett!!! Majd holnap meglesz a böjtje :))Holnap időben lefekszem majd és megpróbálom kialudni majd magam, ígérem! (Nem úgy mint a héten.. eh)
Szóval ma felhúzás volt 65 kilóval, 3 sorozatban és úgy éreztem, hogy egész jól ment! Nem volt könnyű, de nem szenvedtem! 
Aztán fekvőtámasz 4 sorozat. Először 2,5 kilót raktam a hátamra, de azt könnyűnek éreztem, úgyhogy cseréltem 5kg-ra és azzal nyomtam. Jó volt! A vége egész kellemesen nehéz volt. 
A záró feladat sétálós kitörés volt 2x10kg-val. Ami kellemes, nem tűnik nehéznek, de nem akartam túlhajtani magam, így pont jó volt. Az előző edzéshez képest növeltem a súlyon, az a lényeg. 
Mivel az edzés elején elfelejtettem TGU kezdeményeket gyakorolni, a végén pótoltam, 9 kilós kézisúlyzóval.
A gyakorlatok/sorozatok között meg dupla felhúzásokat csináltam, próbáltam egyáltalán nem vagy minél kisebbeket ugrani hozzá.
Levezetésnek plank és farmer walk jutottak.
Most pedig kajálok egyet és irány a szombat este ;))))

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder