A mai edzés testileg-lelkileg nagyon jól esett. Kíváncsi voltam, hogy mit tudunk majd kihozni belőlem, amilyen állapotban voltam (hajnali 2-re sikerült hazaérnem egy kellemes baráti összejövetelről)… (Kénytelen voltam sminkelni edzés előtt, mert annyira szarul néztem ki, hogy még én is elborzadtam 😀 meg uborkaszeleteket raktam a szememre meg ilyenek. Vannak ilyen napok, na mindegy.) A fáradtságom persze nem kizárólagosan a tegnap este eredménye, hanem az egész heti nem kielégítő alvásmennyiségé, meg a tegnapi felhúzó edzésé (ami után másnap mindig kimerültebb szoktam lenni).. úgyhogy ma délután beiktatok egy kis alvást (pedig ezer dolgom lenne áááááááááááá).
Mielőtt elkezdtük a bemelegítést kaptam néhány kör pörgetőt. Ettől elkezdtem észhez térni, ha már a 2 kávé nem segített:) Aztán jött a TGU gyakorlás 10 kilóval. Tetszik, jó lesz ez! Majd csinálok videót valamikor róla.
Aztán húzódzkodtam….a héten ha jól számolom, akkor több mint 50 húzódzkodást csináltam így-vagy úgy.
Aztán jött 3 kör evezés-felhúzás-guggolás-vállból nyomás 10 kilós kézi súlyzóval.
Végül pedig a power sled, amit 8 goblet squat után próbáltam tolni, ahogy csak bírtam (LOL), levezetésnek meg 5 felugrás. Mindebből szintén 3 kör. 
Amikor pedig azt hittem, hogy vége, akkor még egy kis plankezést zárásként odabiggyesztettünk.
Edzés utáni ebédem egy adag spagetti volt (tényleg nem sok), amit szeptemberben ettem utoljára Rómában, meg jó kis post-workout banánturmix extra fehérjékkel.
Alvás.
Kategória: Uncategorized

2 hozzászólás

veroca · 2013-12-08 - 17:28

És amikor teszel fel videót, azt is leírod, hogy mi az a TGU? 😛 Nagyon jól hangzanak egyébként az edzéseid és tényleg nagyon keményen tolod 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder