Szombaton barátnémmal elmentünk az Oxygen Wellnessbe edzés + lazulás kombóra. Nagyon-nagyon jó volt!
Amíg ő elment a futópadra, én a súlyokkal nyomultam, és a felhúzós napomat csináltam. Szerencsére még egy árválkodó SMR hengert is találtam a teremben, úgyhogy azzal jól átmasszíroztam magam bemelegítéskor – nagy áldás világnak ez a henger, nagyon megszerettem, mert tényleg használ.
A felhúzás sorozataim 70 kilóval szerintem nagyon jól mentek. Végre az Oxygénben is láttak ufót, megjegyezte az egyik edző, hogy nagyon ritkán lát bárkit is felhúzni, tán erőemelő versenyre készülök? 🙂 
Aztán jött a súllyal fekvőtámaszozás (5kg) meg a húzódzkodások – itt tök jó magasra lehetett állítani a guggolóállványt, úgyhogy ez tetszett. Végül a sétálós kitörések sorozata, valamint zárásként superplankek és farmer walk jutottak.
A nap vicce volt, mikor edzés után fehérjét akartunk inni, megkérdeztem milyen van? Válasz: van ez az arany dobozos meg ez a fehér dobozos. Aha, igen? Köszi az infókat! 😀 Lávli volt nagyon. 
Aztán szauna, pihi, szauna, pezsgőfürdő, szauna, pihi volt a program. Rettentő jól esett testileg-lelkileg mindenhogy. Szuper jót aludtam utána, nagyon pihentető 9 órát 🙂

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder