A szombati wellllnessss nagyon pihentető alvást eredményezett, ami rám is fért. Azért vasárnap reggel 9-kor felkelni még így se könnyű, de hát az edzésért mindent. Kicsit sajgott a jobb vállam (azt hiszem elfáradt az elmúlt 1-2 hétben), meg a combomban is volt némi izomláz. Az SMR henger áldásos hatásait ismét kiélveztem. 
Bemelegítés után a TGU-t (török felállás) vettük, most már végigvittük a teljes gyakorlatot. Nagyon tetszik, egyelőre 10 kilóval nyomultam, de ha a karjaim regenerálódnak, akkor ezen legközelebb már emelni is fogok valószínűleg.
Majd jöttek a húzódzkodások, 8 körben, amennyi ment. Nagyon tuti és szerintem elég sokat erősödtem már a témában, vajh’ mi lenne ha még a súlyom is kisebb lenne? Ha a jelenlegi 57-58 kilómmal megtanulok húzódzkodni, akkor aztán tényleg totálmetálbrutál leszek! 😛 
Aztán jött a dumbbell complex (azaz egykezes súlyzókkal köredzés) – amiben még fejlődést is felmutattam a múlt héthez képest, és a fejlődésnek mindig örülünk, még ha aprócska is! Az utolsó körben már 10 ismétléssel dolgoztam és végre a fej fölé nyomást is lenyomtam rendesen – bár abból csak 4 ismétlést kellett csináljak (karonként), mert még így is az a legnehezebb része. A döntött törzsű evezés, felhúzás és guggolás azok rendben mentek. 2 perc pihenő a két sorozat között azért elég hawaii volt 🙂
Végül pedig tényleg odatettük magunkat, Zsolt nagy formában volt, olyan kis élvezettel válogatta össze a kínzó eszközeit 🙂 Így pörgetésnek jutott szánkóhúzás 60 kilóval.
Zsolt szerint Benny Hill zenével még viccesebb lenne – ebben abszolút egyet kell értsek, mindenki képzelje oda :))

Aztán kötélcsapkodás (ez az abszolút halálom), utána labda földhöz vágás és végül a szánkó visszahúzása. 
Death by Zsolt. Köszönöm az élményt 🙂 
Azért szeretem ezeket csinálni, mert iszonyat jól fejlesztenek minden szinten ezek a gyakorlatok… De a mai edzés ráadásul szellemileg is nagyon feltöltött. Rákapcsolok a témára még jobban, mert iszonyatosan szeretem csinálni ezt az egészet és nagyon szeretném, ha minél több lány is csatlakozna ehhez az élményhez, mert annyira sokat ad mindenben. Nagyon jól esik, hogy a környezetemben mennyire sokan büszkék rám és napi szinten kapok biztatásokat! Én az ilyen apró örömöktől nagyon fel tudok töltődni. 
Mellette persze már megint jó kis önismereti tréninget is tarthatok magamnak, mert megint előjöttek bennem a kis önbizalomhiányaim és kétségeim, de azon leszek, hogy ezekkel szembe nézzek, úgyhogy igyekszem csak előre tekinteni, és a negativitásba csak annyira belemélyedni, ami segít megérteni a mögöttes tartalmat és az okokat.

10 hozzászólás

szeretem...csinálom · 2013-12-16 - 08:12

Totálmetálbrutál VAGY!
Nyomjad anyukám tovább! 🙂

veroca · 2013-12-17 - 06:58

Ilyenkor irígykedem állat módra. Nagyon hiányzik még a hagyományos edzőtermi edzés is, pláne egy ilyen jó kis new wave-móka 🙂 Kemény vagy, ezaaaaaaz! Benned van a csííí 😉 😛

Flóra · 2013-12-17 - 08:46

Valamiért a Zsolti nem szereti, de a Török könnyebb kettlebellel (a tömegközéppont jobb helyen van), érdemes kipróbálni.
Többször is figyeltem már, hogy mindig épp csak elkerüljük egymást a teremben 🙂

Metalozott · 2013-12-19 - 21:54

Nagyon jó ezt olvasni

(Angi vok)

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder