Nagyon álmosan értem haza. Végre el tudtam intézni szerencsére pár apróságot itthon, amit akartam. De most eléggé kellett küzdenem, hogy ne aludjak el és lejussak edzeni. Végül este 9 előtt 10 perccel zúztam le a terembe, ilyen későn már rég sikerült összeszednem magam. De az elmúlt 2 hétben alig voltam lent, és hiányoztak a megszokott arcok meg a közeg. Csábítottak SW edzésre <3, de most ragaszkodni akartam a Power Builder tervhez, mert abban biztonságosan érzem magam és bízom benne. Gondoltam jó lesz.
Jó is lett! 🙂 
A TGU gyakorlás (teljes gyakorlat) 10 kilóval egész jól ment, örültem neki! 
Guggolós napom volt és hoztam 62,5kg-val a kitűzött ismétlésszámot. Fejben elkezdett összeállni valami nálam, amit már a szombati felhúzó edzés óta érzek. Elkezdtem igazán ráérezni arra, hogy milyen az, amikor minden izmomat és idegszálamat munkára fogom egy ilyen gyakorlatnál. Persze nem véletlen, hogy pont most, mert már megint olyan súlyokat mozgatok meg, amiket 4 hete még nem bírtam. Ez a koncentrált munka pedig biztos, hogy nagyon jó hatással lesz rám. 
Amúgy tegnap új izmokat találtam magamon 🙂 Ezen még mindig meg tudok lepődni. Az egész törzsem, a hasfalam minden része számomra érezhetően nagyon sokat izmosodott. Jó érzés, ahogy változik a testem.
A mai edzés legjobb része egyébként az egykezes fekve nyomás volt, itt is teljes testből dolgoztam, ahogy azt kell. Először éreztem úgy igazán ezt a gyakorlatot, azt hiszem. Ennek hatására persze még jobban megszerettem 🙂
Ami viszont az aktuális mumusom, az a bolgár guggolás. mehhhh.. nem is kommentálom. Legyűrtem a kitűzött adagot becsülettel, de ennyi és nem több! 😀
Mivel későn értem le, ezért minimál törzserősítés jutott.
Plusz megcsináltam a kitűzött 11 sorozatnyi húzódzkodásból 9-et. Már a zenét is lekapcsolták a teremben, nem tudtam befejezni, bár ki is voltam purcanva. Nagyon év vége van már, rám fér a pihenés. Ebből jutni is fog a következő 3 napban, mert egyik este se tudok majd edzeni menni. Majd itthon, ha belefér, megpróbálok villantani valamit, de nem fogom erőltetni. A vállamat továbbra is érzem – nem fáj, csak pihentetnem kéne, hogy jobban regenerálódjon. Így a TGU-t is tudom majd növelni next time.
Peace.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder