A héten (csak) kedden edzettem, meg ma. A keddi volt a guggolós napon, ma pedig a felhúzás volt soron. Az egyik pihinapon barátnőztem, a következőn megnéztem a Frenák Pál társulat Fiúk c. darabját (csodaszépek, erősek és ügyesek voltak a srácok és nagyon tetszett az egésznek a mondanivalója, lehet, hogy megnézem még egyszer valamikor), a harmadikon meg a nagy Páverbilder hambizabálás volt a program 🙂 Ja igen, tegnap is volt nap, délután lett volna idő edzeni, de ehelyett egy igen jóízűt aludtam. 🙂 Mert megérdemlem.
Bár kipihent voltam, mert vagy 9 órát aludtam mára is, de valami még sem volt százas. Meg kellett volna innom azt  a kávét, amit akartam, mert voltak edzés közben enyhe vérnyomás problémáim. 
Török felállást 12,5 kilóval csapattam.
Nagyon büszke vagyok magamra, mert a 4. ciklust 75 kilós deadlifttel zárom, ráadásul 3×2 ment belőle. 4 héttel ezelőtt a 70 kilóból 1 ment viszonylag normálisan meg még egy szenvedve. Továbbra is nagy kedvencem ez a gyakorlat, eszméletlen jó érzés egy-egy széria után felállni belőle 🙂 Mindig úgy érzem, hogy erősebb leszek általa. (Így is van amúgy 😉 ) Alkalomról alkalomra egyre jobban megtanulom minden porcikámat bekapcsolni a gyakorlatba, éppen ennek elősegítése miatt is, a következő időszakban (is) hangsúlyos lesz a törzs és a farizom edzése is. Jeeeeeeeeeeeee:)
Húzódzkodtam is, meg lenyomtam 4 sorozat fekvőt 5 kilóval a hátamon. 
Aztán Zsolt barátom kitalálta, hogy pörgessük meg a végét, mert JÖN A KARÁCSONY (wtf?! :P). Két kör jutott az alábbiból: guggolás 60 kilóval, goblet squat 24 kilóval és szánkótolás. A két kör között úgy kibuktam, hogy majdnem elsírtam magam ott helyben, egy hajszál hiányzott csak. Elfáradtam, tényleg kellett volna az a kávé azt hiszem, pedig amúgy nyilván ment volna máskor egy 3. kör is ebből. Egy dologra nagyon jó volt az, hogy Zsolt rávett ma erre a guggolás témára: hitet és önbizalmat adott nekem egy szempillantás alatt ahhoz, hogy merjek majd a kitűzött nagyobb súllyal guggolni. Thanks for that.
Holnap még tervezek egy laza átmozgatást, aztán karácsony, karácsony után pedig indulhat az új ciklus. 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder