Bár aktívabb vasárnapot terveztem, főleg ami az itthoni teendőket illeti, inkább a pihenésre esett a fókusz végül. Este még egy rövid séta és azt követő átmozgatás-nyújtás belefért, de mozgásról ma ennyit. A felhúzásos edzéseket mindig rendes pihenőnap kell, hogy kövesse nálam, erre már rájöttem. 
A kaja egész jól ment ma! A szénhidrátot sikerült alacsonyan tartani, ügyesen tudtam emelni a zsírt, és a fehérje is rendben volt. Éhségérzetet nem éreztem.
Reggeli: 1 kávé tejjel, rántotta 2 tojásból, 2 szelet sonkával és sajttal
Ebéd: zellerkrémleves, rakott kelkáposzta, egy marék kesudió
Vacsora/uzsi: maradt még kelkáposztám felaprítva, ami már nem fért bele a rakottba, kidobni viszont nem akartam, ezért reszeltem hozzá répát, adtam hozzá egy kanál túrót meg egy tk. lenmaglisztet és 1 tojással kis “lapcsánkákat” készítettem belőle, kókuszzsírban sütöttem ki. Meglepően finom volt és laktató is!
Vacsora: A zellerkrémlevesből ettem egy pohárral, csirkemell sonka kíséretében, végül egy fehérjét fogok majd inni még lefekvés előtt.
Az elfogyasztott ételeim rögzítéséhez én a www.myfitnesspal.com oldalt használom. 
A mai napom például így néz ki benne:
Mivel most már szerencsére bővült a magyar felhasználók létszáma, nagyon sok étel megtalálható az adatbázisukban. De ha valamit nem találok meg magyarul, akkor megpróbálok kreatív lenni és behelyettesíteni a külföldi megfelelőjével vagy valami hasonlóval. 
Holnapra edzés van tervbe véve, kíváncsi vagyok mennyire lesz pörgős a munkanap, remélem nem fog elhúzódni.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder