A tegnapi éhségérzet mára elmúlt és egész nap nem is okozott problémát. Gondolom jót tett az edzés utáni szénhidrát töltés is. 
Ma reggelire fehérjéből+2 tojásból csináltam “palacsintát”, amihez egy kis eritrites túrót ettem. Fincsi és laktató volt! 
Ebédre indiai volt (csirke+zöldségek+kesudió kókusztejes szószban), köret nélkül. 
Délután lecsúszott még egy kávé, este pedig eszembe jutott, hogy még volt egy adag a zellerkrémlevesből, így azt is megettem. 
Vacsorának egy adag tonhal+zöldségek jutottak, illetve később még egy kis hal+sonka-tojás és egy adag fehérje is lecsúszott.
Összesen tehát ettem ma nagyjából 45 g szénhidrátot, 95 g zsírt és 175 g fehérjét.
Napközben eszembe jutott, hogy a munka miatt holnap nem tudok hagyományos ebédet tervezni, vinnem kell magammal valami hideget, amit útközben is tudok enni. Egyből beugrott, hogy ami még hidegen is ehető akár, az egy jó kis tonhalfasírt. Felkészülvén arra, hogy megéhezek, viszek magammal kesudiót és egy adag fehérjét is, amit be tudok keverni, ha kell. Reggelire, hasonlóan a maihoz, fehérjedús kaját (valószínűleg tükörtojást) fogok enni. Holnap este ismét edzés, remélem nem leszek hullafáradt a nap végére 🙂

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder