Ma volt a 7. napja a diétámnak, azaz megcsináltam odafigyeléssel egy teljes hetet! Pacsi, vállveregetés jár nekem saját magamtól. Csak így tovább Manóka! 🙂
EGÉSZ NAP ÜLTEM. 
Ma ugye nem tudtam meleg ebédet enni, de szerencsére a tegnap kifundált kis kajatervem jól sikerült, nem is voltam éhes egész nap, nem kellett eltérnem a diétámtól.
Reggelire: 2 tükörtojást ettem 1 ropikenyérrel + ittam 1 fehérjét + kávét tejjel
Délelőtt: semmi
Ebédidő tájt lehetőségem volt egy marék kesudiót megenni, ezzel még kihúztam úgy 2 órát. 
Délután megettem 1-1 tonhalfasírtot.
Este hazaérve ittam egy kávét és bepusziltam a maradék fasírtot és 1 db főtt tojást koktélparadicsommal, amit még a tonhalfasírt mellé tettem köretként.
Edzés előtt nagyjából másfél órával ettem egy kis adag vaníliás túrókrémet (azaz vaníliás fehérjével elkevert túrót) és egy marék kesudiót.
Edzés után közvetlenül banános-csokis fehérje turmix, egy db kornspitz és egy jó csomó sonka meg némi hal.
Ma összesen 111 g szénhidrátot, 56 g zsírt és 166 g fehérjét (1703 kalória) ettem. 
Este már kitaláltam, hogy mi lesz a holnapi kaja. Ja igen, ami fontos, hogy kell tartsak egy-két-három nap tojásmentes napot, mert már nem először tapasztalom, hogy görcsöl tőle a hasam. Very interesting amúgy, és egyben egy kis kihívás is (mivel a tojás az egyik legkönnyebben elkészíthető és jól variálható fehérjeforrásom), de most megpróbálom másként helyettesíteni. Valószínűleg túró lesz túróval:) meg átmenetileg emelek a növényi fehérjék arányán is (pl bab), a konkrétumokat még meglátom.
Az edzésről nagyon sok gondolatom támadt ma, egyszerűen imádom, hogy soha sem unalmas. 
Ma például rettentően szenvedtem, görcsölt a hasam, feküdnöm kellett este egy órát mire enyhülni kezdett a dolog. Amikor az edzést elkezdtem, még egyáltalán nem voltam jól. Aztán elkezdtem csinálni. Eleinte nem éreztem magamban az erőt. A húzódzkodásnál most nem is próbálkoztam a legutóbbi teljesítményemmel. Tudtam, hogy nem ez a mai lesz az a nap, amikor minden rekordom megdől, csak egy a lényeg, hogy végigcsináljam. 
Az első sorozat HFSW után meg is jött a kedvem. Kedvet adott az a tény, hogy a mostani edzéstervemben minden alkalommal kell guggolni. IMÁDOM a guggolást, nagyon! Erőt ad nekem testi-lelki szinten. Felébreszt, motivál, örömet okoz, inspirál 🙂 Hihetetlen, hogy ilyen dolgokat tud adni egyetlen gyakorlat, de én tényleg így vagyok vele. De valójában nem is ez az egyetlen, mert edzés közben is eszembe jutott, hogy a Pendlay evezést is hogy szeretem, meg a felhúzást is, ja és amúgy a fekve nyomást is! Amúgy talán azért a guggolás mégis a szívem csücske, mert annak idején azt kezdtem el legelőször magamtól is csinálni. Olvastam róla sokat, hogy milyen jól formál és erősít, ezért hasznosnak találtam elkezdeni megtanulni. Aztán sokkal több lett belőle mint a mellékelt ábra is mutatja 😀 Erősödni jó dolog én azt mondom! 🙂 
Fáj a jobb vállamnál a karom és emiatt aggódom egy kicsit. Nem tudom, hogy melyik gyakorlattal vagy mikor erőltettem meg pontosan, de most nem túl jó. Persze nyilván végig csináltam az edzést, de ezzel kezdenem kell majd valamit. Tudom, leginkább pihentetni kéne. F.ck.
A TGU-knál most nagyon ügyeltem a formára, a hangulatomhoz képest egész jól is mentek. A fekve nyomást két 14 kilós súlyzóval csináltam végig, jól éreztem közben magam.A pörgetést lenyomtam, bár őszintén kedvem lett volna lespórolni belőle pár dolgot 😀
Jutalom: csokis banánturmix és kajaaaaaaaaaaa 🙂 Ma amúgy nem ettem valami sokat 🙁
Szösszenet. Ma megkérdezte tőlem az egyik srác a teremben (ő kb akkora mint én, kis cuki:) hogy hány kiló vagyok. Mondtam neki, hogy 58. Azt mondta, hogy ő is annyi, majd mosolyogva hozzátette, hogy tök jó, hogy ennyire sok energiám van/sok energiát ad nekem a testem. Én ezt annyira jó gondolatnak találtam! 🙂 A testem, ami nem azért van, hogy negatívan beszéljek róla, hogy utáljam, hanem hogy gondoskodjak róla, szeressem és vigyázzak rá, mert ha jól működik, akkor nagyon sok energiát ad nekem 🙂 Mindegy, hogy hány kiló. Ilyen apró kis örömök érnek mindig, ráadásul olyan pillanatokban, amikor nem is számítok rá!
Imádom, hogy soha sem unalmas 🙂

1 hozzászólás

Manóka :) · 2014-01-08 - 23:12

Update-eltem az elfogyaszott kaja mennyiségét, mert a sonkát nem kalkuláltam bele még 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder