A tegnapi pörgetés után ma egy kellemes kis jógát és street workout edzés terveztem. Össze is jött a dolog.

A Padma jóga stúdióban ingyenes nyílt nap keretében voltam délben egy kedves barátnőmmel <3 tai chi órán, mert a kisteremben tartott dinamikus jógára esély sem lett volna bejutni. Nem baj, úgysem próbáltam még a tai chit soha. Hát, ezután sem fogom bőszen gyakorolni azt kell, hogy mondjam. Jó volt az óra,  az oktató nagyon rendben volt, kellemes volt a hangulat is, de ez nem az én világom. Főleg ez az ezoterikus füstölő szagú körítés, miközben a külső és belső nemi szervekről lógnak anatómiai bemutató ábrák a falon.. Hát így koncentráljon az ember egy pontra maga előtt! 😀 Vicces volt.
Ebédelni nem volt idő, de gyorsan beszaladtam a Hannibal Cross Gym melletti Aldiba egy kornspitzért meg némi füstölt lazacért, hogy legyen valami edzés (és diéta) barát a pocakomban, nehogy kidőljek Angelocska Street Workout és Fegyencedzés óráján, amit ma tartott először itt Bp-en. 🙂
Most volt alkalmam először találkozni vele, pedig az ő írásai és tanácsai nagyon sokat segítettek nekem már az életmódváltásom során, sokat tanultam tőle. Már emiatt is úgy éreztem, hogy mindenképp ott kell lennem. Külön extra, hogy még Timivel is találkozhattam!! Tök jó, hogy így összejönnek az emberek 🙂
Az óra nagyon klassz volt, látszott, hogy Angi nagyon készült (úgy sejtem egy kicsit zavarban volt még, de üzenem, hogy nem is látszott rajtad!:)), szépen fel volt építve a dolog, minden feladatból voltak könnyebb és nehezebb verziók is, így a különböző edzettségű emberek együtt tudták csinálni ugyanazt, csak mindenki a saját szintjének megfelelően. 
Hangsúlyos bemelegítő rész után próbálkoztunk fejenállással, varjútartás variációkkal, aztán jöttek a húzódzkodások (húzódzkodás variációkkal), guggolások, egy lábas guggolások, lábemelések. Na meg a fekvőtámaszok. Itt is úgy jártam mint a PowerBuilderes edzéseimnél, hogy akkor kezdett el igazán tetszeni a dolog, amikor kezdett elég nehéz és fárasztó lenni 😀
Nagyon megtisztelő volt, hogy minden gyakorlatnál a haladó kategóriába kerülhettem 😀 Márpedig ez annak is köszönhető, hogy nagyon sokat erősödtem az elmúlt hónapokban. Így a szokásos edzéseim mellett egy másfajta edzésformán is le tudom mérni, hogy mennyit erősödtem. Főleg törzsben nagyon sokat. Persze ez az edzés is megmutatta, hogy sokat tudok még fejlődni, csak folytatnom kell, amit eddig 🙂 Keep up the good work. Levezetésként fincsi nyújtásokat kaptunk. 
Egy gondom van, de ez csak a sajátom, hogy most mindkét karom fájdogál és nem tudom, hogy fogok így holnap felhúzásokat csinálni 😀 Asszem némi labdás masszázst be fogok még iktatni az este folyamán.
A mai kajamennyiségem elhanyagolható volt, mert eléggé rohangászósra sikerült a napom. Reggel ettem kb 5 dkg mandulavajat 2 szelet ropikenyéren, aztán lecsúszott 10 dkg lazac és másfél kornspitz, este még egy kis adag máj és lilahagyma. Azt hiszem a masszázs mellé némi táplálékot is be fogok még iktatni – magamba.
Szóval klassz volt a mai nap, örülök, hogy ott lehettem, remélem máskor is tudok majd menni 🙂

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder