DEADLIFT 80kg!!!!!!!! 🙂 Nagyon boldog vagyok! Haladok, haladok!!!

Érdekes, hogy Ă­gy az aktuĂĄlis edzĂ©s ciklus, plusz a hĂ©tnek a vĂ©gĂ©re annyira elfĂĄradtam mĂĄr, hogy kitörƑ boldogsĂĄg helyett mĂ©rhetetlen nyugalmat Ă©rzek magamban. Na jĂł, nĂ©ha azĂ©rt rĂĄmtör az IGEN, MEGCSINÁLTAM, JÉZUSMÁRIA Ă©rzĂ©se is. Meg mĂ©g egy valami: Zsolt, fantasztikus vagy, köszönöm!!!!!!!! Nagyon jĂł a közös munka, nagyon jĂł. Mehet tovĂĄbb a b.szatĂĄs, nem p.csĂĄskodunk:))))))

Deadlift maxolni HATALMAS Ă©rzĂ©s, nem is tudom talĂĄn szavakkal jĂłl megfogni. Ez egy olyan sĂșly volt, amit mĂĄr nem tudtam olyan gyorsan felemelni, minden centiĂ©rt meg kellett dolgozni, amĂ­g megcsinĂĄltam.. Beleborzongok, ha eszembe jut. ZseniĂĄlisan jĂł Ă©lmĂ©ny, iszonyat sok motivĂĄciĂłt Ă©s energiĂĄt ad. Nagyon sokat.
Az Ășj edzĂ©sciklusom nagyon izgi lesz, teljes mĂ©rtĂ©kben az igĂ©nyeimhez, szĂŒksĂ©gleteimhez Ă©s a cĂ©ljaimhoz szabott, tele van mindenfĂ©le jĂłsĂĄggal. A jobb vĂĄllam tovĂĄbbra is problĂ©mĂĄs, most adok/adunk neki egy kis idƑt, hogy regenerĂĄlĂłdjon, az segĂ­t a legtöbbet. Viszont törzserƑsĂ­tek majd ezerrrrrrrrel, megtanulok lĂ©legezni, a vĂĄllamat tĂĄmogatĂł hĂĄtizom erƑsĂ­tĂ©sek Ă©s egyĂ©b fincsisĂ©gek is lesznek. Az erƑsödĂ©st kĂ©t szerelmemnek: a guggolĂĄsnak Ă©s a felhĂșzĂĄsnak szentelhetem ezĂșttal 🙂 Egy kis szĂŒnet lesz most fekve nyomĂĄsban Ă©s Pendlay-ben is. Nagyon szeretnĂ©m, ha egy normĂĄlis hĂșzĂłdzkodĂĄs összejönne vĂ©gre, dolgozni fogok tovĂĄbb ezen is. Emellett a minden szempontbĂłl szabĂĄlyos fekvƑket is tanulom tovĂĄbb. IsmĂ©t lesz egy kevĂ©s pörgetĂ©s is. Mindig van hova fejlƑdni.

Ami a diĂ©tĂĄt illeti, majd megprĂłbĂĄlok valamifĂ©le összegzĂ©st csinĂĄlni az elmĂșlt 1 hĂłnaprĂłl, hiszen mĂĄr ennyi idƑ Ăłta tartom ezt az Ășj rendszert. Ami jĂł, hogy az erƑvel nem volt gond mellette…….Ă©s mivel a gyorsabb ĂŒtemƱ fogyĂĄs Ă©s az erƑsödĂ©s nem mennek egyszerre, Ă©n inkĂĄbb amellett vagyok, hogy az erƑsödĂ©st vĂĄlasztom…. Az erƑsödĂ©ssel pĂĄrhuzamosan Ășgy is folyamatosan alakulok majd, ahogyan az elmĂșlt hĂłnapokban is Ă©szrevĂ©tlenĂŒl alakultam… Ez szĂĄmszerƱsĂ­tve kb. azt jelenti majd, hogy lassĂș fogyĂĄst/stagnĂĄlĂĄst vĂĄrok a sĂșlyomban, alakilag meg egy kis formĂĄlĂłdĂĄst, de ha emellett ennyi örömet jelent egy-egy edzĂ©s, egy-egy siker megĂ©lĂ©se, akkor azt mondom, hogy tĂ©nyleg nagy örömmel Ă©s ƑszintĂ©n vĂĄlasztom ezt a hosszabb utat 🙂 Amit biztosan Ă©rzek, hogy a rendszert alapvetƑen könnyƱ tartani Ă©s jĂłl össze tudtam illeszteni a mindennapos rutinommal.
Amivel pedig kerek lesz a törtĂ©net: PIHENNEM kell. Úgyhogy most sok alvĂĄst tervezek Ă©s nem edzĂ©st 😀 A pihenĂ©s ugyanĂșgy az edzĂ©s rĂ©sze, fƑleg ha ilyen erƑgyakorlatokat vĂ©gez az ember. EgyszerƱen elengedhetetlen. Akinek tehĂĄt nincs ideje edzeni sokat egy hĂ©ten, jĂĄrjon erƑemelni, mert abbĂłl mĂĄr heti 3 alkalom is lĂĄtvĂĄnyos eredmĂ©nyeket hoz majd minden szinten 😉 Az Ășj edzĂ©stervemben is inkĂĄbb 3 mint 4 edzĂ©sem lesz egy hĂ©ten, Ășgyhogy talĂĄn nĂ©mi extrasĂĄgok is belefĂ©rnek majd mint jĂłga (vagy falmĂĄszĂĄs (ez utĂłbbi csak akkor ha a vĂĄllam rendben lesz)). Street workoutot meg ilyeneket most nem tervezek, sokkal jobban jĂĄrok, ha szĂ©tforgĂĄcsolĂłdĂĄs helyett egy valamire koncentrĂĄlok, Ă©s ez bizony A POWERBUILDER đŸ™‚ *sigh*

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Vélemény, hozzåszólås?

Avatar placeholder