Az elmúlt 1 hétben elég sokat pihentem, már ami az edzéseimet illeti. A keddi edzés előtt 3 pihenő napom volt, a mai előtt is volt kettő. Legközelebb vasárnap szeretnék menni edzeni.
A mai alkalom jól esett, habár közvetlenül munka után menni mindig fárasztóbb mint ahogy egyébként szoktam járni. Ma is rám fért volna még egy kávé az edzés előtt, de összességében az energiaszintemmel nagy gond nem volt.
Mai fő gyakorlatom a felhúzás volt, amiből 62,5 kg-val 12 ismétlést sikerült összehoznom (most ilyen az edzéstervem), és ez egyrészt feldobott, mert jó eredménynek tartom, másrészt még fel is frissített kicsit.
Ami a legjobb hír viszont, hogy a több pihenőnek köszönhetően és az első edzés áldásos hatásait élvezve, a vállfájdalmam gyakorlatilag minimálisra csökkent, szinte el is múlt. A mai edzésen pl. már egyáltalán nem éreztem. Olyan jók ezek a gyakorlatok, amikkel helyre akartuk hozni ezt a problémát, hogy egyből segítettek is, ennek pedig baromira örülök ám! Mondtam én, hogy jó az edzésterv! 🙂
Sokat szépültek a fekvőtámaszaim, erősödött a törzsem, már javult a légzésem is. Ja, a légzőgyakorlatoktól meg ezektől a kiegészítőktől 2 napja izomlázam volt az előző edzés óta a hasamban, a széles hátizomban és a trapéz izmom környékén is (a hátam közepén 🙂 , hát erre ma megint rátettünk egy lapáttal, azt hiszem. Jól esne egy kiadós masszázs. Még jó, hogy van nekem egy jó kis gumilabdám itthon, ami a segítségemre van ebben 🙂
Az étkezésem az elmúlt napokban egy picit hektikusan alakult. Egyrészt a hétköznapjaim is igen érdekesen teltek, másrészt nem is kívántam annyit enni minden nap. Így persze volt olyan nap, amikor a kevesebbnél is kevesebbet sikerült ennem, ami persze nem jó, de másnap kompenzáltam (ami pozitívum, hogy a szénhidrát keretemet nem léptem túl). Ez még a múlt heti fáradtság végső lecsengése nálam szerintem, most már lassan visszatalálok az egyensúlyhoz. Bár az is benne van, hogy januárban nem igazán volt olyan, hogy két pihenőnap követte egymást, amikor nagyon alacsony szénhidrát bevitelen vagyok, így talán ezt is próbáltam kompenzálni a második napon a magasabb fehérje és zsír mennyiséggel. Ma például annyit ettem, amennyit jónak gondolok. A hétvége érdekes lesz, mert szülinapozás és kajálós összejövetel is ígérkezik, de nem nagy ügy egyik sem, az élet zajlik, amikor pedig tehetem, olyat választok és olyan mennyiségben, amennyiről azt gondolom, hogy nyugodt szívvel belefér.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder