Nyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűgös vagyok az van. Morgolódok. Van ez így. Frusztrál kb. ezeröccá’ dolog és még álmos is vagyok.

Hosszú hetek után először, ezen a héten nem voltam a THOR-ban, magam nyomtam végig az edzéseimet. Ma volt a 3. a héten, sajnos nem volt rá sok idő, úgyhogy a pörgetés lemaradt. Majd holnap bepótolom terveim szerint. A többi amúgy jól ment, ma egy újabb arc szólt hozzám elismerően, annak kapcsán, hogy felhúzásokat csináltam, hogy az egy “nagyon odab.szós gyakorlat, ritkán látni lányokat, hogy csinálják”.
LÁNYOK, DEADLIFTELJETEK mert K.VAJÓ!!!! 🙂

Guggolások 50 kg-val, deadlift 55 kg-val, TGU 17 kg-val volt ma soron.

Erős akarok lenni. 
I’m 100% sure about that.
Repülni tanulok!
Kortárs művészeti kiállításon jártam :D, ART-IX galéria, Ráday utca
Az étkezés: na hagyjuk. A pénteki nap még aránylag okés volt, kaptam reggelire isteni majdnem paleocsintát gesztenyelisztből, friss hideg málnával és házi csokiszósszal <3, utána benyomtam még egy fél doboz túrót, ebédre pedig tonhalsalátát ettem, de aztán estére a hangulatommal és a fáradtságommal együtt az egész egy picit felborult a hétvégére. 
Szombaton indiai kaját ettünk, amit imádok, és nem is ezzel van a gond, csak utána valahogy nem sikerült visszatalálnom a normálishoz. Úgy érzem, 2 napja az étvágytalanság-mindegycsakegyünkvalamit tengelyen mozgok. A szénhidrátpótlással rendben vagyok 😀 (no comment). 
A szombati szénhidráttöltés után vasárnap reggel nagyjából éhgyomorra sikerült lemenni edzeni, csak egy fél fehérjét ittam előtte, meg persze egy kávét. Edzés után egy kis adag banánturmix csúszott le, ebédre pedig a maradék indiai csirke (nagyon kevés volt:( ). 
Belátom, nincs abban semmi izgi, hogy leírom, miket ettem. Viszont miközben átgondolgattam, felírogattam a mai étkezéseimet, szerencsére azt láttam, hogy “még sincs veszve semmi”, ma estére még visszaterelhetem a megszokott útra az étkezésem. Végeredményképpen, valószínűleg csak a kedvem nincs a helyén és emiatt nem érzékelem jól, hogy valójában továbbra is a kijelölt utamon haladok a céljaim felé. 
Good news… or bad? Ma kénytelen voltam elmenni vásárolni, mert az elmúlt hetek odafigyelése nyomán újítani kellett a ruhatáram bizonyos darabjain. Hát igen. Ha új melltartó után kell nézni, akkor az 100%-ra azt jelenti, hogy zsírból sikerült fogyni. #eztcsakanőkérthetik

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder