…ezen a héten. Ma maxoltam egyet deadliftben, és 72,5 kg-val 7 db ismétlés jött össze. Nagyon lejtmenet van nálam, mert még örülni se voltam képes ennek az amúgy jó eredménynek. Na mindegy. Melegem is volt, munka után is volt, meg is fog jönni, szóval nyűglődések voltak ezerrel. Persze odatettem magam, és csak fejben nyűglődtem, meg miután hazaértem (még egy tányért is képes voltam elejteni véletlenül..), de ilyen körülmények között most ennyi jött össze. Jó eredmény ez, na, meg kell becsülnöm.
Kompenzálásképp néhány apróság, aminek örülhetek:
– fejlődő fekvőtámaszok – darabszámban és kivitelezésben
– fejlődő törzserő
Úgy elfáradtam, hogy csak na. Igazából annyira elfáradtam, hogy kivételesen még gondolataim sincsenek. 😀 
Lassacskán elkezdjük az új edzésciklus előkészítését is, most még lesz egy befejező edzésem a 3. hétre, aztán deload, visszavétel. Hogy aztán újból mehessen a b.szatás :)) Egy kedves ismerősöm ötletet adott, hogy ő szeretne kötelet mászni, ennek kapcsán rájöttem, hogy én is szívesen fejlődnék ilyen funkcionális dologban is, szóval ezt majd beemeljük az edzéstervbe, ha minden jól megy 🙂
Nagyon sokat szeretnék enni azt hiszem. Nem ma, ma már megvolt, a jó öreg banános minipalacsintákat toltam. Holnap viszont folyt köv, KELL AZ ENERGIA.
Az étkezés amúgy a héten jól ment. Múlt héten volt némi összevisszaság, úgyhogy össze akartam magam szedni és a kitűzött 50/100 CH-s pihi/edzésnap rendszert szigorúbban akartam tartani. Sikerült is, remélem meglesz majd az eredménye! Most már 6 hét eltelt, és az elmúlt 1-2 hét volt olyan számomra, hogy visszajelzést is kaptam, de magam is éreztem, hogy változtam, izmosodtam. Egyszerűen azt érzem, hogy jó érzés a testemben lenni, “jó a kiállásom”, jobb a tartásom, fejlődött a fizikumom, büszkén vállalom magam. Apránként alakulok. De a legjobb akkor is az, hogy erősödöm, punktum.
Holnap egy kis falmászás lesz terítéken végrevégrevégre!!:) Mármint ha sikerül kialudnom magam. Aztán majd holnap délután megint alszom egyet 😉
Just like that.
Forrás: Tumblr

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder