Ma megkezdtem az edzésciklus utolsó hetét. Deload jön most, visszavétel, pihi. Ennek megfelelően a kajából is vissza kéne venni, amivel igyekszem is, tegnap jól ment, ma pedig edzésnap volt és kicsit többet ettem az eredetileg megcélzottnál. A mai kitűzött mennyiséget alapvetően a fehérjével lőttem túl, a ch-zsír edzésnapnak megfelelő értéken zárult.
Az edzés jól ment, pörögtem, hatott az edzés előtti kávé, amit egy fél adag fehérjébe kevertem. Meg hát 40-50 kilóval guggolni már igazán semmiség 😉 Nagyon megbecsülöm ám ezeket a kis semmiségeket is.
A deadlift is jó volt, a könnyebb súly – 50 kg – lehetőséget ad a robbanékonyság gyakorlására.
Fekvőből ma 12-10-10 ment, ez eggyel kevesebb, mint az eddigi maxom. 
A törzserősítés hatásos volt, a 4. hét elejére elértem, hogy side plankben 30-30 mp-ig különösebb küzdelem nélkül megy a felemelt lábbal emelvényen mutatványozás (mint a fenti fotón, csak a nem támaszkodó lábam megemelem).
Amúgy eszméletlen mi van mostanában, hogy ennyi ember van lent a teremben esténként. Mehetek bármikor, mindig sokan vannak. A guggoló állvány meg állandóan foglalt.
Forrás: Tumblr
Ma kivételes alkalom volt, mert edzés után még szaunázni is jutott időm, az biztos, hogy nem kell ma altatni engem, jól elálmosodtam. Persze lefekvés előtt még előkészítettem a holnapi ebédhez valókat, hogy reggel ne keljen ezzel foglalkoznom.
A mai ebédem nagyon finom volt, a juhtúrós minipallerek nagyon NAGYON finomak, legközelebb spenóttal fogom turbózni még 🙂
A holnapi ebédhez sóágyon megsütöttem egy egész csirkét, ehhez lesz köretként görög saláta – most fedeztem fel a light feta sajtot az Aldiban, és nagyon jó makrókkal bír, szóval bejövős a cucc és finom is – és joghurtos padlizsán.
Közeledik a hó vége, lassan megcsinálom végre azokat az étrendeket, amiket hetek óta akartam.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder