Hát, ez a tél végi, tavasz eleji megfázás történet engem sem került el, bár erősen küzdök még, hogy legyűrjön engem. A pénteki napon zseniálisan rossz volt, nagyon nyűglődtem, legszívesebben otthon kucorogtam volna magzatpózban a kanapén egy takaró alatt… Női lét… Világossá vált, hogy nem fog menni az esti Thor sem, úgyhogy ezt már délelőtt lemondtam. Éreztem, hogy bujkál bennem valami, szóval tudtam, hogy akárhogy is lesz, de pihennem kell, ha másnapra jobban szeretnék lenni. Hazavonszoltam magam, ahol első utam az ágyba vezetett, aludtam egy nagyot. Fejfájással ébredtem később, tettem-vettem egy-két dolgot, de aztán másnap reggelig tovább folytattam az alvást. Egy fokkal, de csak egy fokkal lett jobb, a szombati napon még mindig éreztem, hogy nem kifelé jövök ebből. A fejemen ilyen “betegségérzet” volt. A délutánt ismét alvással tudtam tölteni szerencsére. Estére egy kicsit jobb lett. Ma reggelre is jobb volt, mint szombaton, de most már órák óta megint szédülök. Egy-két boltba el kellett ugorjak gyorsan, de elég ramaty állapotban értem haza, a hőháztartásom kicsit felborult.
Szóval most megyek és folytatom az alvást, hátha segít valamit. Szerencsére a torkom még nem fáj meg ilyenek, csak a fejem, plusz a közérzetem és az étvágyam is egy nagy nulla.
A héten 4 edzés terveztem, hát csak 2 jött össze belőle 🙁 Kicsit szomorú vagyok miatta, de mindegy. Főzök egy nagy adag jó csípős levest, remélem segíteni fog, ezt legalább érzem, hogy meg tudom enni, mert amúgy nem nagyon kívánok semmi értelmes kaját. Kizárólag mogyoróvajat túróval 😀 no comment.
Letelt 2 hónap a diétából! 🙂 Összefoglalóval készülök, ha jobban leszek….. meh 
Kategória: Uncategorized

3 hozzászólás

veroca · 2014-03-03 - 11:35

Aludj, gyógyulj, nagyon várom a diétás beszámolót! 🙂

    Manóka :) · 2014-03-04 - 06:29

    Tegnap nem bírtam nekidurálni magam, de olyan rossz kedvem volt, hogy talán jobb is 😀 Este kipróbáltam az egykezes fekvőket, 5 napja ez volt az össz mozgás, amit csináltam basszus, de ez a kis siker olyan jól rendbe rakott, hogy mindjárt más színben látom a világot 😀 😀

    veroca · 2014-03-04 - 13:47

    Remélem rózsaszínben 😛 😀

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder