Értekeztem a pihenés fontosságáról egy-egy sort mostanában. Ehhez képest az történt, hogy tegnap is lementem edzeni, így két egymást követő napon, 24 órán belül, lenyomtam két kemény edzést. Iszonyatosan élveztem. 🙂 A második edzés, a tegnapi, már elég kemény volt, izomlázam is volt, nyilván alapból fáradtabb voltam. Ilyen még egyszer nem lesz, mert ez nagyon megterhelő lenne többször – most belefért.

A véleményem az első két edzés alapján: hihetetlen, hogy ez az első, alapozó hét!!!!
Zsolt nem viccelt velem: 5-ösével emelkednek a súlyok a sorozatok között, persze eleve magasabb súlyokról indulunk már, szóval oda kell tegyem magam rendesen. That’s the way I like it.
Tegnap nehéz deadlift, guggolás speed és vállból nyomás voltak soron.
Deadliftből 67,5 kg-val ment az utolsó sorozat, 7 db-ot tudtam kiszuszakolni magamból.
Guggolás 50 kg-val ment simán.
Vállból nyomás – ezer éve nem csináltam, most 22,5kg-val kezdtem. Ez egyébként viszonylag simának tűnt, várom a folytatást. Annyira cuki volt az a mini tárcsa a nagy rúdon 🙂
Mentek a húzódzkodások láblökéssel, csigás evezés, side plankek. A végén meg egy kis farmer.

Természetesen nem véletlen, hogy lementem edzeni pihenőnap nélkül, ugyanis estére asztalfoglalásunk volt barátokkal a Wasabi nevű műintézménybe, szülinapok, névnapok és egyéb ünnepi alkalmak miatt. Márpedig egy olyan helyre, ahol végtelen mennyiségben jön a kaja, én edzés után akartam menni, mert ilyenkor nagyon jól esik az evés. Nem is fogtam vissza magam :)))))))) Annyi mindent ettem és olyan jól esett, éreztem, ahogy a testem szívja fel az energiát, még majdnem! tele is lettem 😀 Úgy éreztem bármennyit képes lennék megenni. Felsorolni is nehéz lenne azt a sok finomságot. Imádom azt a helyet. Szóval ez nagyon jó ötlet volt, a kemény edzés és a kajálás nagyon jól kiegészítették egymást. Most persze izomlázam van és érzem nagyjából minden tagomat, ezért pihenés lesz a műsoron, de a kedvem nagyon jó 🙂 Az étkezésem is lájtosra fogom ma venni. Mert őrzöm az egyensúlyt.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder