Ezt érzem.

Sok dologban vagyok bizonytalan mostanában, masszívan összecsaptak a fejem felett a hullámok minden téren, alapjáraton érzelmileg kivagyok mint a kutya, ami fizikailag is rettentő módon leterhel. De abban 100% biztos vagyok, hogy edzeni AKAROK, erősödni AKAROK, izmokat AKAROK. 
Magam vagyok, én vagyok, független vagyok, erős vagyok.

Hálát adok az elmúlt heteknek, amikor még az volt a legnagyobb problémám, hogy edzenem kell meg jól kajálni. Most komolyan, az az időszak annyira könnyű volt a mostanihoz képest.
Hálát adok, hogy VÉGRE össze tudtam magam szedni, le tudtam menni és egy teljes értékű edzést végig tudtam nyomni.
Ezt az edzésciklust nem tudtam kimaxolni. Annyira azért mégsem vagyok elszomorodva, mivel egy-két dologban váratlan szép eredményt sikerült ma is elérni.
Mai menü:
guggolás 45-50-55 kilóval – erre ráparáztam és ez zavar, teljességgel indokolatlan, valószínűleg az elmúlt 2 hét kihagyásai nyomán vagyok ennyire full kész. Fejben nem éreztem annyira, ahogy szoktam, de lenyomtam a szükséges ismétlésszámokat, ami végül megnyugtatott, hogy rendben leszek
deadlift 80 kilóig felmentem 1 ismétlésenként, tovább nem próbálkoztam, de a 3-3 db 10-es tárcsa a rúdon azért örömmel töltött el, és akkora nagy nehézséget sem okozott, mint amikor legelőször húztam fel a 80 kilót, ami jó hír.
fej fölé nyomás – na ez siralmasan ment, ebben jön ki mindig a legjobban a fáradtságom
– ellenben a húzódzkodásaim egész jól mentek, küzdöttem, kurvára küzdöttem ám.
– az abszolút nyerő a mai napon viszont a fekvőtámaszok totális kimaxolása: hányingerig sikerült fekvőtámaszozni magam az első sorozatban (bármelyik kroszfites megirigyelné, annyira), soha ennyire nem küzdöttem még fekvőért és a végén minden porcikám úgy remegett, mint azelőtt még soha. 25 db-ot!!!!!!!!!! csináltam. Ismétlem: HUSZONÖT fekvőtámaszt, te atya. úr. isten. 18 db volt a legutóbbi PR-em. Szóval kihajtottam magam és eszméletlen jól esett és hihetetlen ez az eredmény, nagyon büszke vagyok rá!
– egykezes evezéseket 20 kilóval nyomtam, most először éreztem ezt a gyakorlatot nehéznek..ööö 😀
Annyira elfáradtam viszont a végén és a hányingerem se nagyon múlt el, hogy az L-ülésekben tartások már nagyon nem mentek. De legalább mindent tisztességgel, becsülettel végigcsináltam és befejeztem.
VÉGRE.
HELL YEAHHHHHHHHHHHHH