A szombati edzés után masszív izomlázam keletkezett, nem hiába, azért csak volt 1 hét kihagyás, meg persze rendesen bele is csaptam a lecsóba, nem spóroltam erővel és energiával sem.
Mivel szeretném rendszeresen nyomni az edzéstervet, mert ez segít visszahozni az életembe egy kiegyensúlyozottabb ritmust, ezért tegnapra beterveztem a következő edzést. Sajnos végül a körülmények nem voltak ideálisak, és nem jutott elég idő arra, hogy a teljes edzést lenyomjam, de a HFSW és az erőgyakorlat része azért megvoltak rendben.
Az edzés alatt végig azt éreztem, hogy nagyon jól volt belőve a terhelés. Egyszerűen élvezetes volt csinálni a gyakorlatokat. Kellően nehéz is volt, de ment is, összességében kellemes egyensúlyban volt a küzdés és a győzelem. Pozitív megerősítések sorozata 🙂
Mondjuk egy dolgot érzek, még pedig, hogy a rendes húzódzkodások (amikre továbbra is rohadt büszke vagyok) azért rendesen terhelik a széles hátizmomat, 1-1 nap pihenő nem mindig lesz elég két ilyen edzés között, erre igyekszem majd odafigyelni, meg pl a kutyalabdás, SMR hengeres masszázsokat többet beiktatni. (Note to self: minden nap kéne hengerezni, mer’azjó).
Erőgyakorlatként tegnap a fekve nyomás jutott, amit szintén jól esett csinálni, 32,5 kilóval végeztem a sorozatokat és 37,5 kilóval csináltam a clustereket.
2 nap múlva itt van életmódváltásom/új életem 2. szülinapja. Fejben már készülök egy-két gondolatra, amit ennek kapcsán szeretnék megosztani. 
Nem semmi.
Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder